LAV: Sve prolazi, sve se mijenja, ali LAV UVIJEK OSTAJE ono što i je, ČOVJEK, PRAVEDAN I POŠTEN i njega nitko i ništa ne može promijeniti!

LAV: Sve prolazi, sve se mijenja, ali LAV UVIJEK OSTAJE ono što i je, ČOVJEK, PRAVEDAN I POŠTEN i njega nitko i ništa ne može promijeniti!

February 21, 2023 0 By Admin 2

Koliki god borac bio, borba mora biti poštena. Ovaj znak ne voli nepoštenje i niske udarce. Voli fer borbu i uvijek će nastojati da bude fer. Pobjeda postignuta na nepošten način,u bilo kojem segmentu života, za njega ne predstavlja pobjedu, i to si sigurno neće dozvoliti.

Briga za obitelj je dužnost ovoga znaka zodijaka. On to shvaća tako i nikako drukčije. Samo je njegova dužnost da obezbijedi sve potrebno obitelji, jer se smatra glavom obitelji i tako se i ponaša. Omogućuje lakši život članovima svoje porodice time što preuzima sve bitne poslove i riješava ih. Povjerenje koje dobiva od obitelji laska mu i tjera da i dalje čini dobro bližnjima i svima oko sebe.

Ovaj znak zodijaka omiljen je u društvu. Uvijek se sve vrti oko njega ali na pozitivan način. Ne nameće svoju volju nikome, ali je jednostavno neodoljiv kao sugovornik i kao prijatelj. Prijateljstvo jako cijeni i poštuje i važno mu je kao i obitelj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rado će pomoći prijateljima i neće žaliti ni vremena ni truda da ugodi i udovolji onima koje smatra za prijatelje. Tako mu se i vrača. Prijatelji ga jako cijene i nema toga što ne bi učinili za njega. Dobro se dobrim vrača,to si ovaj znak zodijaka često govori, ali i živi po tim principima i načelima.Zato i je čovjek,pravičan i pošten!

Pages: 1 2