DJEVICA – Ako želiš nekoga tko te NIKAD neće POVRIJEDITI, IZDATI i IZNEVJERITI – daj svoje SRCE i POVJERENJE jednoj DJEVICI!

DJEVICA – Ako želiš nekoga tko te NIKAD neće POVRIJEDITI, IZDATI i IZNEVJERITI – daj svoje SRCE i POVJERENJE jednoj DJEVICI!

21 veljače, 2023 0 By Admin

Djevica spada u najpoštenije i najodanije horoskopske znakove koja vas gotovo nikad neće prevariti i koja će uz vas biti najčešće cijeli život. Djevica je vrlo emotivna, iako često tu stranu sebe skriva i ne pokazuje. Ali, vjerujte da je Djevica satkana od dubokih emocija i da je zapravo vrlo emotivna.

Duboko proživljava svaku bol i tugu svojih dragih i voljenih osoba. Uvijek, ali uvijek čini sve za one osobe koja voli i koji zauzimaju veliko mjesto u njenom životu. Djevica je zapravo anđeo čuvar svojih voljenih, jer često joj je sreća voljenih važnija od nje same i od njene sreće.

To isto tako govori o Djevici koliko je nesebična, jer gotovo nikada sebe ne stavlja na prvo mjesto. Često se zapravo žrtvuje i odriče u korist svojih voljenih. Ono što je najvažnije je da Djevica uspjeva usrećiti svoje voljene, a još važnije od toga je da najčešće njeni voljeni cijene ono što ona učini za njih.

Ponekad joj se učini da možda nije tako, ali to je zapravo zbog njene emotivnosti jer uvijek misli da može bolje, da može više, ali  činjenica je da svi vide koliko Djevica sebe daje i koliko brine o svojim voljenima. Djevica je zapravo vrlo nježna, posebno žene rođene u ovom znaku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Djevicu je vrlo lako povrijediti i slomiti joj srce, iako će najčešće stisnuti zube i neće vam pokazati koliko ju boli. Djevicu je vrlo lako voljeti, jer tko ju upozna, jednostavno ne može da ju ne voli.

Stranice: 1 2