ŽENA LAV – Tko ju PREVARI, IZNEVJERI i PROKOCKA njeno POVJERENJE u njen život se NEĆE VRATITI makar ju na koljenima MOLIO!

ŽENA LAV – Tko ju PREVARI, IZNEVJERI i PROKOCKA njeno POVJERENJE u njen život se NEĆE VRATITI makar ju na koljenima MOLIO!

20 veljače, 2023 0 By Admin

S njom je zapravo vrlo jednostavno. Onaj tko ju pozna i tko ju je dobro upoznao zna da je ona osoba onakva kakvi ste vi prema njoj. Ako ste dobri prema njoj, ona će prema vama biti još bolje. Ako ju poštujete, ona će vas poštovati još više. Ako joj date kamen, ona će vam sagraditi kulu.

Ali, ako ju povrijedite, razočarate i prevarite, budite spremni da vam i tada vrati duplo. Iako, ne ponaša se tako  u svakoj situaciji. Tako će se ponašati i reagirati sa onim osobama sa kojima je vrlo bliska i sa osobama koje voli. Ako ju netko nebitan na neki način povrijedi, to ne uzima previše srce, jer vratimo se na sam početak rečenice, a to je “netko nebitan”.

Takvim osobama ne pridaje ni malo važnosti i na takve osobe se ne osvrće. Najviše ju boli kada ju izda netko njen, netko tko joj je blizak i netko od koga to ne bi nikada očekivala. Žena Lav svaki svoj odnos, bio on obiteljski ili prijateljski shvaća ozbiljno.

Prema tim osobama se ponaša i odnosi vrlo pažljivo, isto kao i sa poštovanjem, ali i sa strahom da ih ne povrijedi. isto to očekuje i zauzvrat kada je ona u pitanju. Ako dobije to što očekuje, tada njen odnos s tim osobama može trajati vječno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jer ona je osoba koja jako cijeni ljude, a pogotovo one koji su prema njoj brižni, pažljivi i sa poštovanjem. Oni koju ju povrijede i prevare, izgubit će ju zauvijek.

Stranice: 1 2