Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI!

20 veljače, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 23. veljače

Mars je planet akcije i ambicije. U Blizancima vas vodi na vaše vlastito sretno putovanje da ponovno zamislite svoj život i mogućnosti koje tamo postoje. Merkur je planet komunikacije i u Vodenjaku spominje teme predanosti, radosti i samoizražavanja.

Ovaj tjedan postoji veza između njih dvoje koja vas potiče da progovorite. Koliko god da će vam svemir donijeti ono što vam je namijenjeno, važno je i osigurati da prihvatite moć da budete vlastiti zagovornik.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 20. veljače

Mladi Mjesec u Ribama ovaj tjedan obasjava jarko svjetlo na dio vašeg života koji upravlja radošću, samoizražavanjem i kreativnošću. Ribe su vodeni znak poput vašeg, ali dopuštaju prostor za više nade. Ovaj mladi Mjesec otvara prostor za najljepše dijelove vašeg života.

Da biste pronašli sreću, Škorpion, prvo morate stvoriti prostor da je primite, što također znači da možete zamisliti najbolji mogući ishod naspram najgoreg. Može biti da ste to iskoristili da se zaštitite, ali ne morate se čuvati od vlastitih snova. Iskoristite ovaj Mladi Mjesec da oslobodite načine na koje sabotirate vlastitu sreću i sreću.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 20. veljače

Mlad Mjesec u znaku Riba aktivira teme oko vašeg doma, obitelji, pa čak i vašeg vlastitog putovanja iscjeljenja. Ovo je područje koje je doživjelo rast i ekspanziju tijekom prošle godine jer je Jupiter proveo neko vrijeme u ovom ljubavnom vodenom znaku.

Ove godine Saturn bi trebao prijeći u znak Riba što znači da će stvari postati predanije i ozbiljnije, ali za sada, ovaj Mjesec govori o novom početku koji ste u svom srcu priželjkivali. Sada to jednostavno morate pustiti unutra kako bi to moglo postati stvarnost u vašem životu. Upravo će ovaj dio vašeg života donijeti sreću jer će vam donijeti i ono što ste oduvijek trebali.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 20. veljače

Ribe su znak koji vlada svim aspektima komunikacije u vašem životu. To je osjetljivi romantični vodeni znak koji vjeruje u snagu osjećaja, dok ste vi često skloni onome što je racionalnije i logičnije. Ovaj mladi Mjesec nudi vam sreću koja dolazi iz istezanja vaše zone udobnosti.

Iskoristite priliku oko ovog mjeseca da izrazite svoje prave osjećaje – ne svoje misli – o nečemu, bilo profesionalnom, romantičnom ili čak samo osobnom, koristeći ovo kao priliku da prigrlite i potvrdite vlastite osjećaje, dopustiti će im da vam preobraze život. Nije vam suđeno toliko toga držati u sebi.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 20. veljače

Kada znate što vam je najvažnije, možete donositi najbolje odluke za sebe i svoj život. Mlad Mjesec u znaku Riba ovog tjedna aktivira teme oko vrijednosti, što znači da će se od vas tražiti da obnovite određeno područje svog života kako biste bolje utjelovili vlastite ideale.

Upravo sada prolazite kroz mnogo razmišljanja o sebi, svom domu, pa čak i o tome kako komunicirate s drugima. Ovo je prilika da postanete bolji za sebe poštujući ono što istinski trebate i želite umjesto da se pridržavate starih strahova ili standarda koje su postavili drugi. Upamtite, vi doista sami stvarate svoju sreću.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan u tjednu: srijeda, 22. veljače

Tjedan pred nama je onaj koji će imati dalekosežne posljedice na vaš život. Stelij u znaku Ovna osvjetljava vašu kuću vrijednosti, pomažući vam da povećate svoje financije i ukupnu kvalitetu života. Energija Ovna upravlja svim temama vezanim uz investicije, zaradu i one ljude i stvari u vašem životu koji donose značajnu vrijednost.

Trenutno s toliko mnogo planeta koji se gnijezde unutar ovog znaka, vrijeme je da se usredotočite na svoju budućnost. Koliko god možete odlutati prema duhovnom i podcijeniti važnost financija, ne zaboravite da možete oboje. Ponekad je najduhovnija stvar koju možete učiniti znati svoju vrijednost.

Stranice: 1 2