LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Februar: OVAJ znak će shvatiti da se uzalud trudi oko jedne osobe i krenut će dalje…

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Februar: OVAJ znak će shvatiti da se uzalud trudi oko jedne osobe i krenut će dalje…

20 veljače, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Dugo čekate na poziv jedne osobe, a ta osoba će vam se javiti u toku današnjeg dana. Malo će vas to zateći iako ste očekivali taj poziv. Bit ćete malo zbunjeni samo zato jer gajite određene osjećaje prema toj osobi pa vam neće biti svejedno kakav ćete dojam ostaviti.

 

 

ŠKORPIJA

Vaše današnje iznenađenje bit će nešto što ćete dugo pamtiti. Vaš partner će se pobrinuti da vam danas ništa ne nedostaje i posvetit će se samo vama. Iznenađenje koje će vam prirediti bit će prekrasan dar za vas i pokazatelj koliko je velika vaša ljubav.

 

 

STRIJELAC

Veoma miran dan na ljubavnom planu bit će prilika da sredite svoje misli i da shvatite što zapravo želite. Kada to učinite sve će biti bolje, bar ćete znati kako funkcionirati u budućnosti, sa partnerom ili bez njega.

 

 

JARAC

Možda da današnji dan iskoristite kako biste pokušali zaboraviti osobu koja uopće ne reagira na vas. Puno ste vremena utrošili kako bi se svidjeli toj osobi, ali od toga neće biti ništa. Svjesni ste i sami da su svi vaši napori uzaludni pa se onda trgnite i krenite dalje.

 

 

VODOLIJA

Vi ste u ljubavnoj dilemi, kome darovati svoje srce, kome pokloniti svoju ljubav. Sada su dvije osobe u pitanju i vi se ne možete odlučiti. Prvo se zapitajte kako je uopće došlo do toga da svoje srce poklonite više od jedne osobe. Pitajte se da li uopće osjećate išta prema ijednoj od tih osoba. Da li ste iskreni prvenstveno prema sebi?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaše raspoloženje je tmurno i osjećate da ga ništa ne može popraviti. Pokušajte izraziti kako se danas osjećate svome partneru. Mogli bi se ugodno iznenaditi pažnjom koju će vam partner dati.

Stranice: 1 2