Tokom sedmice od 20. do 26. februara OVA 4 znaka će zauvijek prekinuti svoju ljubavnu vezu…

Tokom sedmice od 20. do 26. februara OVA 4 znaka će zauvijek prekinuti svoju ljubavnu vezu…

19 veljače, 2023 0 By Admin

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vrijeme je da se stvarno usredotočite na istinu koja je pred vama. Mars, planet koji vlada akcijom i ambicijom, nalazi se u vašem znaku Blizanaca od kraja kolovoza 2023. Dok se Mars bliži kraju svog boravka jer se priprema prijeći u Raka krajem ožujka, još uvijek postoje neki važni lekcije koje treba usaditi. Svrha ovoga bila je da razmislite o tome kako rješavate i obrađujete velike odluke u svom životu, uključujući one koje se tiču vaše veze.

Za mnoge se nije radilo o prekidu veze u kojoj ste trenutno, već o tome da to učinite u vrijeme i na način koji pokazuje rast. Jedina svrha odnosa nije da traju zauvijek, često je podučavanje ili razmišljanje o rastu koji ste postigli.

Ovog tjedna Mars u Blizancima će se ujediniti s Merkurom u Vodenjaku unoseći želju za rastom i širenjem u vaš život i usmjeravajući vas prema nekim važnim razgovorima. Energija Vodenjaka predstavlja božansku sreću i prilike za vas. Samo se neće pojaviti u vašem romantičnom životu. Iskoristite ovu energiju ovaj tjedan da se ne ispričavate u svojoj želji da krenete naprijed i iskusite život.

Ali također ćete se prije nego kasnije morati suočiti s glazbom. Ovaj odnos neće samo postupno nestati što manje budete u njega ulazili, ovaj put je potreban zreo i odgovoran razgovor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

U tjednu koji je pred vama stojite na rubu velikih odluka i promjena u vašem životu koje će utjecati na vašu ljubavnu vezu. Ribe su vaš polarizirajući znak, što znači da kada postoji planetarna aktivnost unutar ovog znaka, možete očekivati razvoj događaja unutar svog romantičnog života.

Ribe su komplementarna energija koja vam je često potrebna u vezama jer vam pomaže da se potpunije otvorite i primite. Daje vam jedinstvenu perspektivu koja vam može pomoći da pronađete veću ravnotežu i mir u svom životu.

S druge strane, Ovan predstavlja transformaciju, pa čak i intimnost u nekim slučajevima. U tjednu koji je pred nama s Mladim Mjesecom u znaku Riba i stelijem u Ovnu savršeno je vrijeme da učinite malo magije, no umjesto toga vjerojatno je da će to utjecati na to kako razmišljate o ljubavi, pa čak i na to koje su vam potrebe unutar odnos.

Veliki stelij u Ovnu donijet će moćnu energiju u vaš život koja će vam pomoći da transformirate zastarjelu dinamiku, pa čak i potrebe koje ste možda prerasli. Najbolje što možete učiniti je vjerovati procesu. Nije zajamčeno da vi i vaš partner nećete uspjeti napredovati, ali će za to biti potreban rad i rast.

Stranice: 1 2