ŠKORPIJA – Ako ju VOLIŠ, CIJENIŠ i POŠTUJEŠ, imat ćeš NAJBOLJU PRIJATELJICU, PARTNERA i ŽENU kraj sebe!

ŠKORPIJA – Ako ju VOLIŠ, CIJENIŠ i POŠTUJEŠ, imat ćeš NAJBOLJU PRIJATELJICU, PARTNERA i ŽENU kraj sebe!

19 veljače, 2023 0 By Admin

Škorpije su najčešće lijepe i šarmantne i nije tajna da imaju jako puno udvarača. No Škorpija će prema svima biti pristojna, ali nikome neće dozvoliti da joj se previše približi, jer  u njenom srcu ima mjesta samo za jednu pravu ljubav. I sve dok Škorpiju volite, poštujete i cijenite, budite sigurni da će bezuslovno ostati uz vas i da ništa neće napraviti čime bi vas rastužila ili na nanijela bol.

No, ako ju izdate na onaj najgori mogući način, tada je spremna otići bez da se okrene kao da vas nikada nije poznavala i voljela, iako postoje one rijetke situacije u kojima Škorpija čak zna prijeći i preko toga. Ali ako vam jednom oprosti, budite sigurni da vam dva puta oprostiti neće.

Slična je i u prijateljstvu. Ako ju volite, cijenite i poštujete, imat ćete prijatelja za cijeli život na kojeg ćete se uvijek moći osloniti i na kojeg ćete uvijek moći računati. Bez obzira koje je doba dana ili noći, bez obzira da li ima vremena ili nema, da li je u gužvi ili nije. Škorpija je uvijek tu za sve one koje voli i koji vole nju.

Dugo joj treba da stekne povjerenje u nekoga, jer je često Škorpija bila prevarena i povrijeđena. Ali ako zadobijete njeno povijerenje, potrudite se da ga nikada ne izgubite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Škorpija je jedinstvena i malo je reći da je svatko sretan tko ju ima u svojoj blizini. Čuvajte ju i cijenite, jer nije lako naći prijatelja, partnera i ženu kao što je Škorpija.

Stranice: 1 2