OVAN – Rođen da bude BORAC, jer mu ništa ne pada s neba, SVE što ima, SAM JE STVORIO sa svojih deset prstiju!

OVAN – Rođen da bude BORAC, jer mu ništa ne pada s neba, SVE što ima, SAM JE STVORIO sa svojih deset prstiju!

19 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan voli putovati, voli izlaske u prirodu, šetnje. Nije mu problem na brzinu organizirati put, čak i na više dana, jer uvijek želi doživjeti nova uzbuđenja i avanture. Najviše voli putovanja sa voljenom osobom, jer smatra da su takva putovanja jako romantična i da upotpunjuju njihovu ljubav.

Sve će učiniti da zadrži osobu koju voli i neće žaliti truda i vremena kako bi sreća trajala vječno.

Možda će partner ili partnerica to shvatiti kao nešto posesivno pa bi tu mogli nastati problemi u vezi, ali Ovan sve što čini u ljubavi, čini čistog i otvorenog srca punog iskrene ljubavi, pa to partneri prepoznaju prije ili kasnije.

Općenito, Ovan svuda širi pozitivnu energiju oko sebe, uvijek je glavni u društvu, omiljen i poštovan. Sve što radi, radi razborito i pametno, ali uvijek potpuno iskreno sa najboljim namjerama prema svima oko sebe. To ga čini divnim čovjekom vrijednim poštovanja i divljenja gdje god da se pojavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovna ljudi najčešće vole. Mnogi se ponose što imaju Ovna u svome životu, jer on je uvijek na raspolaganju ljudima koje voli. Ovan je čovjek na kojega se možeš osloniti koji će ti uvijek pružiti nesebično svoju pomoć, savjet, razumijevanje i podršku.

Stranice: 1 2