Danas počinje VLADAVINA RIBE i traje do 20. Marta: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

Danas počinje VLADAVINA RIBE i traje do 20. Marta: Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

19 veljače, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Budući da Ribe vladaju maštom, iluzijama i snovima, počet ćete se osjećati vrlo, vrlo dobro u vezi s konceptima i planovima na kojima ste počeli raditi od početka godine.

Ovo je mjesto gdje vam stvari počinju dolaziti na svoje mjesto i nećete ih izazivati niti sumnjati u njih. Znate dobro razmisliti kada to vidite, a čini se da vam Ribe ‘žele’ donijeti optimistične scenarije u koje možete vjerovati…i krenuti za njima. Ovo je produktivno vrijeme za vas; ostani zdrava da možeš ostvariti sve što želiš.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tijekom sezone Riba, dat ćete sebi dar pozitivnosti, što znači da imate izbor hoćete li krenuti tim putem ili se vratiti na putove negativnosti. Dok ste Škorpion i vaša je priroda da budete donekle strogi, čak i prema sebi, osjetit ćete kako vas preplavljuje fluidnost Riba.

Sljedećih mjesec dana nećete shvaćati stvari toliko ozbiljno jer shvaćate da nije sve tako važno kao što ste dosad predstavljali. Ova sezona će vam donijeti zasluženi osjećaj lakoće. Sloboda zove.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Bit ćete sretni kada znate da će vam sezona Riba donijeti životnu ravnotežu; više ne osjećate potrebu pretjerano obraćati pozornost na stvari koje su vas mučile, ali ostajete osjetljivi i svjesni svega što vas okružuje.

Razine vaše kreativnosti će porasti i naizgled se neće smanjiti…ne smeta vam biti sami, a tijekom sezone Riba, otkrit ćete da kad ste sami, radite najbolje što možete. Ono što je posebno zanimljivo je da je ovo vrijeme u kojem se toliko toga što vas je mučilo u prošlosti otapa u eter. Sada si slobodan, Strijelče. Uživajte u sezoni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Sezona Riba donosi vam prihvaćanje. Što god da ste emocionalno prošli do ove točke, prepoznat ćete kao prošlost i više vam ne vrijedi mnogo. Osjećat ćete se tako slobodno i osvježeno jer ste prihvatili da se neke stvari u vašem životu nikada neće promijeniti, a ako mora biti tako, neka tako i bude.

Ono što nećete učiniti je brinuti se više. Dat ćete sebi dar kreativnosti; vaša kreativna, emocionalna blokada sada je nestala. Carpe diem, Jarac, ovo je tvoje vrijeme da zablistaš.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Saturn konačno napušta vaš znak tijekom sezone Riba kako bi ušao u vaš sektor novca i osobne imovine. Ako ste vi vodonoša, a Riba je riba, tada ćete moći ovako shvatiti godišnje doba: u sebi imate cijeli svijet. Energija Riba pomaže vam da iskoristite ovaj svijet.

Oduvijek ste bili hipermaštoviti i spremni prihvatiti najčudnije stvari, a tijekom ove sezone otkrit ćete da je jedino što stvarno želite istraživati unutarnje prostore. Vjerujete u sebe i u svoj um, a Ribe vas inspiriraju na načine koji se mogu manifestirati samo ako stvarate nešto sasvim novo i lijepo, tijekom ove sezone.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

I evo nas na kraju s vođom čopora. Ovo je vaša sezona i volite je. Tvoj rođendan izvlači najbolje iz svih oko tebe, a čini se da je ljubav bezgranična.

Vaš život je jako dobar, Ribe, i dok vaš horoskopski znak vlada Suncem i nebom, vi ćete preuzeti vještine vođenja zahvaljujući Saturnu koji ovog mjeseca ulazi u vaš horoskopski znak. Saturn pokazuje da ste prirodno rođeni učitelj i da ćete pomoći tolikom broju ljudi tijekom ovog vremena.

Suosjećanje u vašem srednjem imenu i vaša velikodušna strana lako se izražavaju dok je Jupiter u Ovnu. Očekujte da ćete raditi sa životinjama i djecom tijekom ove sezone, posebno nakon što Puni Mjesec od vukova bude u Djevici 7. ožujka.

Stranice: 1 2