ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Ovan, Lav i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 20. do 26. 02. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Ovan, Lav i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 20. do 26. 02. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

19 veljače, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Možete ići u bilo kojem smjeru, ovaj tjedan, Lave. To znači da imate izbor u kojem smjeru želite usmjeriti svoj bijes i negativnost. Tijekom bilo kojeg drugog tjedna velikodušni ste poput samog sunca, ali postoje prilike u kojima je to Sunce pomračeno vašim egom. A tijekom ovog tjedna, od 19. do 25. veljače, doživjet ćete jednu takvu pomrčinu…i to neće biti astrološki. Možda ima sve veze s astrologijom, ali vi ste taj koji odlučuje ići kojim god putem se spremate ići.

Energija Marsa vas ili puni i priprema za nešto veliko, ili djeluje na vaš živčani sustav, čineći da se osjećate na rubu i nervozni bez ikakvog razloga. Suočavanje sa svojim osjećajima ovog će tjedna biti teško, budući da mnoge emocije izbijaju na površinu i sa svima ćete se morati nositi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Možda ćete otkriti da si ovaj tjedan stavljate pretjerani stres, Jarac, jer jednostavno ne možete pronaći vrata oprostu. I zbog toga ćete na kraju emocionalno pretući sami sebe. Radili ste na liječenju od nanesenih starih rana i znate da vjerojatno nije dobra ideja razmišljati o prošlosti 24 sata dnevno, pa se trudite promijeniti. Međutim, Mars je vrlo strog planet i kada bude tranzitirao na način na koji će to biti ovaj tjedan, mogao bi vas samo vratiti na vaše mjesto.

Ovaj tjedan imate osjećaj da ste zapeli u zaokretu i nećete ga se moći riješiti. Možete pribjeći ishitrenim mjerama, ali budite vrlo oprezni da ne završite u samouništenju. Energija Marsa i Plutona, kada se ovako postavi zajedno, može okrenuti svijet Jarca naglavačke. Zapamtite tko ste i borite se protiv ovoga.

Stranice: 1 2