ŽENA RAK – UVIJEK stoji iza SVOJIH RIJEČI i OBEĆANJA. Nije od onih koji jedno MISLE, drugo KAŽU, a treće NAPRAVE

ŽENA RAK – UVIJEK stoji iza SVOJIH RIJEČI i OBEĆANJA. Nije od onih koji jedno MISLE, drugo KAŽU, a treće NAPRAVE

18 veljače, 2023 0 By Admin

Nije nepoznato da su Rakovi najemotivniji znak zodijaka i da ih je lako uvrijediti. Upravo zbog toga žena rak voli kraj sebe imati ljude slične sebi. Ona nekoga može uvrijediti samo spontano i slučajno, ali nikako namjerno. Budući da je preosjetljiva, sve osjeća puno dublje i jače nego ostali zodijaci i teže proživljava takva stanja.

Međutim, koliko god da je osjećajna i nježna, toliko je čvrsta i jaka. Žena Rak će ponekad potonuti, možda i suzu pustiti zbog obične sitnice, ali isto tako, preživjet će i onakve situacije stojički na nogama na kojima bi se mnogi drugi slomili. Ona je spoj emotivnosti i jačine i te dve emocije neprestano ratuju u njoj.

Pada, ustaje, pada, ustaje… ali svaki puta još jača ustane i ide dalje. Žena Rak je i tvrdoglava, pa ako na sve to još dodamo i tvrdoglavost i kada taj dio u njoj proradi, tada njena snaga nema granice. Tada jednostavno dobije nadprirodnu snagu i ništa ju ne može zaustaviti u onome što je naumila.

Ona je također žena sa stavom koja uvijek zna što želi, a što ne želi. Ako nešto ne želi, ne postoji način da ju nagovorite, samo uzalud gubite vrijeme. Isto tako je žena koja ima svoja čvrsta mišljenja. Ako nešto smatra ispravnim, ne postoji ta sila kojom ćete ju navesti da promijeni mišljenje. Mnogi smatraju da su žene rak prenježne i da zbog te svoje emotivnosti ne mogu imati potrebnu snagu, no to je daleko od istine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ona je čvrsta žena sa jasnim stavovima i mišljenjima. Ona je žena koja je puna samopouzdanja i koja se uzda najviše u sebe,  jer vjeruje da je ispravno ono što misli i ono što radi.

Stranice: 1 2