HOROSKOP PRAVDE I BOLNE ISTINE. OVOG znaka će život NAGRADITI, a OVAJ znak će saznati BOLNU ISTINU

HOROSKOP PRAVDE I BOLNE ISTINE. OVOG znaka će život NAGRADITI, a OVAJ znak će saznati BOLNU ISTINU

17 veljače, 2023 0 By Admin

LAV

Vi živite s nadom i uvijek se jedan dio vas nada i priželjkuje neke bolje i sretnije dane. Međutim, naredni period vam ništa dobroga neće donijeti. Događanja koja će uslijediti će vam samo dosta tuge i razočaranja donijeti. Saznate ćete neke istine o vama bliskim ljudima koje će vam jako teško pasti.

Saznat ćete da neke osobe koje su vama bliske u koje imate potpuno povjerenje, nisu takve kakvima se prikazuju. Teško će biti saznanje da ste bili prevareni cijelo vrijeme i da istina nije onakva kako ste mislili. Vama je povjerenje osnova svake veze i zbog toga vi ovo nećete moći oprostiti, nego ćete otići od te osobe.

Da je to sve, još bi bilo i dobro. Međutim, saznat ćete i neke stvari o vašem partneru koje niste znali. Vaša voljena osoba je napravila neke stvari koje nije ni smjela ni trebala.Vi ćete to saznati od jedne osobe koju znate. Kada o tome pitate partnera, čak neće ni poricati ni braniti se.

Hladnokrvno će priznati da je to istina. To će za vas biti bolno, jer ste ipak više vjerovali u partnera i vašu ljubav. Ispostavit će se da je vašem partneru potpuno svejedno što će dalje biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nakon toga, ozbiljno ćete razmišljati da napustite partnera i krenete u daljnji život sami. Teški dani vam dolaze i bit će vam potrebno puno snage da izdržite.

Stranice: 1 2