Evo što se događa 17. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 17. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

16 veljače, 2023 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Danas će biti odličan dan za važne razgovore o vlastitim osjećajima i temama vezanim uz vaš dom i obitelj. Trenutno, s aktivnim Ribama, vidite veći fokus na vlastito iscjeljenje, gdje zovete dom i tko čini taj krug koji nazivate obitelji.

Ovo također može dovesti do većeg fokusa na posvećenu vezu, posebno onu u kojoj je prisutna kućna intimnost. Venera i Neptun mogu donijeti više zahvalnosti ovom području, ali za vas je to dan da testirate ono što znate da je stvarno na temelju onoga što vam drugi mogu reći da je istina. Sve u svemu, postoji velika energija puna ljubavi u danu, posebno kada se uskladite sa svojim osjećajima i istinom.

Ovo nije energija argumenata, već više djeluje kao granica moći.

Niste završili s poslom koji je Mars u Blizancima donosio u vaš život od prošlog kolovoza, međutim, bližite se završetku što znači da biste se trebali vidjeti kako djelujete i stvarate nove situacije koje poštuju ono kamo ste krenuli. Sunce i Saturn danas u Vodenjaku aktivirat će Mjesec u Strijelcu donoseći pozitivnost i otvorenost u bilo kakve razgovore.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Današnji dan bi trebao biti lijep za osjećaj zahvalnosti za sve što ste nedavno izgradili i stvorili u svom životu. Znali ste da se bližite kraju važne životne faze, one koja će kulminirati završetkom nekih lekcija i početkom potpuno novog poglavlja.

Međutim, to ne znači da ste očekivali da će se sve ovako osjećati.

S ovim novim početkom danas i osjećajima zahvalnosti usredotočenim na Neptun i Veneru u Ribama, tu je i spoznaja da će se uvijek nešto događati unutar ludila koje je život. Uvijek će postojati razlog koji možete pronaći da ne budete sretni.

Međutim, uvijek će na vama biti da prigrlite ono što je dobro i da ne dopustite da vam itko ukrade radost za koju ste se toliko trudili. S Mjesecom u Strijelcu koji obuhvaća sektor vašeg života koji upravlja vašim prijateljima i društvenim mrežama, čini se da je dan za izlazak s ljubavnikom.

Iskoristite ovu energiju da u potpunosti prihvatite i uživate u životu, sa svojim partnerom, sa svojim prijateljima i što je najvažnije s dubokim razumijevanjem da ste zaista uspjeli. Dakle, slavite kao što jeste.

Stranice: 1 2