DNEVNI HOROSKOP za 16. Februar: Bik dobija lijepu vijest, Rak će morati donijeti odluku, Lavu neće biti lako…

DNEVNI HOROSKOP za 16. Februar: Bik dobija lijepu vijest, Rak će morati donijeti odluku, Lavu neće biti lako…

15 veljače, 2023 0 By Admin

VAGA

Bit će prisutan veliki umor, ali vremena za odmor će biti jako malo. Pred vama su razne obaveze koje jednostavno ne možete odgoditi. Osim toga, pomoć će vas zatražiti jedna osoba, a to nikako nećete moći odbiti.

 

 

ŠKORPIJA

Planirali ste se veći dio dana odmoriti, ali ponekad situacija ne ide onako kako zamislimo. Dan će vam donijeti neplanirane obaveze kojima ćete se morati posvetiti i koje nećete moći odgoditi.

 

 

STRIJELAC

Danas ćete osjećati pravo zadovoljstvo. U toku dana, jedna osoba će vam izjaviti ljubav. Bez obzira što se nećete imati namjeru upustiti u neki oblik veze sa tobom osobom, ipak će vam goditi pomisao da vas netko želi pored sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Dani iza vas su bili teški, naporni i stresni, a sada je to došlo na naplatu, jer ćete osjećati veliku dozu umora. Manjak motivacije za bilo čime i bilo kime. Sve što će vam biti potrebno je samo odmor sa samim sobom. No, ipak neke stvari nećete moći odgoditi.

 

 

VODOLIJA

Nezadovoljstvo će vas pratiti od samog jutra pa kroz čitav dan. Nezadovoljni i bezvoljni. Posebno velik napor ćete ulagati u bilo što što ćete raditi, pa čak i one najjednostavnije poslove. Manjak motivacije i volje bit će izražen kroz čitav dan.

 

 

RIBE

Dan će biti posve običan, bez neočekivanih situacija ili bilo kakvih promjena. Vama tako najviše i odgovara. Stabilnost vam je najvažnija. Vremena će biti i za odmor i za ljubav. Pred vama je lijep i miran dan. Iskoritite ga kako najbolje znate.

Stranice: 1 2