Evo što se događa 14. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 14. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

13 veljače, 2023 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Uran je veliki probuditelj, planet koji pomaže pomaknuti dijelove slagalice taman toliko da možete živjeti život o kojem ste samo sanjali. Danas, kada je u kvadratu s Mjesecom u vašem vlastitom znaku, možda će postojati neki osjećaji s kojima ćete se morati suočiti.

Uran u Biku će istaknuti teme unutar vašeg romantičnog sektora. Dok Mjesec u vašem vlastitom govori o vašim emocionalnim osjećajima o tom dijelu vašeg života. To može biti dan kada ćete dopustiti da vas sustignu osjećaji o promjenama koje su se nedavno dogodile. Ili o poduzimanju koraka za njihovo stvaranje. Uvijek ste u svojim osjećajima, ali ponekad ste i u svojim strahovima. Iskoristite današnji dan da također naučite razliku između biti u jednom ili drugom jer će to biti ključno u ovom novom poglavlju koje stvarate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Uran je trenutno u Biku, što znači da osjećate njegove učinke više nego inače, pogotovo jer ga je aktivirao Sjeverni čvor unutar ovog istog znaka zodijaka. Uran predstavlja promjene dok se Sjeverni čvor bavi sudbinom u koju se krećete. Jedno bez drugog nije moguće.

Međutim, danas, s vašom karijerom, romantikom i osobnim sektorima aktiviranim astrološkom energijom, morate pogledati uzorke koji su bili na mjestu. Ovdje postoji važna lekcija između posla i vašeg osobnog ili kućnog života na koju ste danas privučeni da se dublje usredotočite.

Bilo da se radi o pronalaženju osjećaja ravnoteže ili ulaganju slične količine energije i truda u oboje, svemir vas vodi da primijetite što je svuda oko vas kako ne biste propustili priliku za rast.

Stranice: 1 2