Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 13. do 19. februara!

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u sedmici od 13. do 19. februara!

12 veljače, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Niste znali da vi, Blizanci, možete imati fantastično ljubavni i najromantičniji tjedan, počevši od danas, 12. februara. Ne mislite uvijek o sebi kao o ‘sretniku’ iako imate iste fantazije o ljubavi kao svi ostali.

Želite cijelih devet jardi, ljubav, obitelj, putovanja, iskustvo… oduvijek ste željeli taj stereotipni ljubavni život, a čini se da vam ovaj tjedan pokazuje da ste definitivno na pravom putu.

Možda ćete započeti tjedan tražeći da nešto pođe po zlu, ali čini se da ta pogreška nije dio vašeg tjedna. To znači da se morate pojačati i glumiti odanog ljubavnika, a usprkos vlastitom oklijevanju, bit ćete prilično dobri u tome. Stvoren si za ljubav, Blizanče. Ne dopustite da vam itko kaže suprotno. Vaš tjedan će vam pokazati od čega ste sazdani, romantično.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Svaki dan vas dovodi korak bliže sezoni Riba, a kao i uvijek, osjećate da vam se približava. Postoji određeni osjećaj sigurnosti koji vas prati kroz tjedan i olakšava vam bliskost s partnerom.

Više vas ne zanima suzdržavanje; shvatili ste da je osoba s kojom ste osoba s kojom ćete ostati, a nakon iznenađenja koje biste mogli dobiti na Valentinovo, koliko god otrcano bilo, očarat će vas pokazivanje ljubavi te osobe.

Ovo je vaša osoba i nikada je se nećete odreći. Sa spuštenim granicama i granicama, možete iskusiti veliku ranjivost, ali u svojoj ranjivosti možete vidjeti koliko poštuje vaš partner. Ne namjeravaju izdati vaše povjerenje; možete pustiti kosu i podivljati — partner će vas prihvatiti takvima kakvi jeste. Stalno.

Stranice: 1 2