Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 12. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 12. februar

11 veljače, 2023 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Sve što stvarno želite je odmor od gnjavaže na poslu, odgovornosti održavanja doma i toplog para ruku u koje možete trčati noću, i pogodite što, Škorpion? Snovi se ostvaruju, a budući da je vaš zahtjev vrlo jednostavan, svemiru je još lakše pružiti vam ono što trebate.

Danas imate Sunce u harmoniji s Mjesecom na svojoj strani, a to znači da se vaše vrlo jednostavne želje lako ostvaruju, a da ne govorimo o tome da vam je raspoloženje fantastično, a kad se ovako dobro osjećate, ne možete a da ne prolijete preko vašeg partnera.

Iako danas možda nije krajnji dan strasti i romantike, svakako će biti sjajan dan za spoznaju da ste voljeni i spoznaju da MOŽETE voljeti. Danas se događa mnogo mirnog ‘davanja i uzimanja’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Male stvari vam pomažu, Ribe, a vama nedostaje osjećaj zahvalnosti za ono što sada uzimate zdravo za gotovo. Upravo ćete otvoriti oči danas, a zbog sjaja Sunca u trigonu Mjeseca, ono što ćete vidjeti podsjetit će vas na ono što ste propustili sve ovo vrijeme. Vi i vaš partner ste bliski, ali dopustili ste da stvari padnu u nered tijekom vremena koje ste proveli zajedno.

Navikli ste se jedno na drugo, a iako u tome ima dobrog, postoji i sjeme dosade. Da, lijepo je osjećati bliskost, ali tebi je, Ribe, nedostajalo uzbuđenje – i želiš ga natrag. Čak i ako je to samo mali znak koji vam govori da je sve u redu i da je vaš partner potpuno svjestan što želite i trebate. Danas ćeš dobiti ovaj znak, sretno! Imate Sunce u trigonu Mjesec na leđima.

Stranice: 1 2