Vagi VELIKA SREĆA ulazi u život, a OVOG znaka će DOBROTA SKUPO KOŠTATI za vrijeme Merkura u Vodenjaku od 11. februara

Vagi VELIKA SREĆA ulazi u život, a OVOG znaka će DOBROTA SKUPO KOŠTATI za vrijeme Merkura u Vodenjaku od 11. februara

9 veljače, 2023 0 By Admin 2

JARAC

Vaša dobrota i iskrenost koju ste uložili u vašu ljubavnu vezu mogla bi vas skupo koštati. Uvijek ste smatrali da jedino iskren odnos ima budućnost pa ste uvijek iskreno postupali prema partneru. Trudili ste se svim srcem pokazati ljubav koju osjećate i činili ste samo dobro.

Međutim, u narednom periodu mogli biste doživjeti veliko razočaranje nekim postupcima vašeg partnera. Shvatit ćete da vaš partner nije bio iskren u određenim situacijama i da nije postupio dobro prema vama. Vrlo teško će vam pasti takva spoznaja, toliko teško da ćete čak razmišljati o prekidu veze.

Vama je ipak najbitnija iskrenost koju ste cijelo vrijeme pružali partneru, ali izgleda da ste zauzvrat dobili laži. Vrlo stresno razdoblje je pred vama u kojem ćete morati preispitati svoje osjećaje prema partneru. Bitno je da ništa ne odlučite ishitreno, ponekad je dobro i oprostiti ali samo ako se loše stvari više ne budu ponavljale.

Možda vrijedi riskirati i pružiti priliku da partner popravi to za što je kriv. Možda vas nije namjerno htio povrijediti, ali vi to ne možete znati. Dozvolite partneru da pokaže da vas ipak voli i da vas želi uza sebe. Možda ćete takvim stavom poboljšati vašu vezu i učiniti je iskrenom za oboje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrijeme će pokazati da li je vaša odluka bila ispravna, ali ako nekoga volite, pružite mu priliku da se iskupi za loše stvari koje je učinio. To će vas učiniti još boljom osobom nego što jeste, a pružit će priliku da ljubav pokaže svoje pravo lice.

Stranice: 1 2