Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 9. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 9. februar

8 veljače, 2023 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Danas ćete iskoristiti svoje pravo kao strastveno biće koje nosi karte da iskoristite resurse koji su vam dostupni kroz Mjesec u trigonu s Uranom. Ono što to implicira jest da, iako znate da postoji nešto što treba pojačanje kada je u pitanju vaša romantična veza, također znate da ćete na kraju biti vi taj koji će donijeti dobro. Znate da hoćete.

Nije da vaš partner ne želi pokušati, ali vi ste ta koja je svjesnija te potrebe za promjenom od njih. A promjena je potrebna, ali nije toliko drastična da se ne može lako ostvariti.

Ono što je potrebno je izraz lica, a današnji izraz lica bit će hrabar, nervozan i donekle šokantan baš kao što se sviđa vašem partneru. Nikada ne razočaraš, Škorpionu, a ako zamah ovisi o tebi, tada ćeš zgrabiti tranzite poput Mjeseca u trigonu s Uranom i učinit ćeš ono što je potrebno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Niste sigurni je li sreća stvar koja vam se događa, jer se uvijek više čini da vi stvarate prilike, a ne da čekate čudo da iznenada uđe u vaš život i uljepša stvari. Potrebna vam je dotjeranost, ili bolje rečeno, treba vaš ljubavni život, a to bi moglo pasti na vas da biste pokrenuli loptu što se toga tiče.

Dobar dio je to što imate Mjesec u trigonu s Uranom na kojeg se možete osloniti. Budući da je ovo tranzit koji će vas natjerati da posao koji morate obaviti u vezi doživljavate kao ugodan, zabavan i isplativ.

Danas biste se čak mogli šokirati kada čujete riječi koje vam izlaze iz usta. A te riječi mogu biti prilično provokativne! Samo ti, Ribe… Samo ti možeš izvrnuti frazu na takav način da dok završiš. Imaš partnera koji ti jede iz ruke.

Stranice: 1 2