Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

6 veljače, 2023 0 By Admin

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Merkur u Vodenjaku ovaj tjedan donosi fokus komunikacije na vašu romantičnu vezu. Merkur vlada komunikacijom, a Vodenjak romantikom, pa zajedno to znači da je, bilo da se radi o unutarnjim razmišljanjima ili nekim važnim razgovorima, ovaj tjedan važno da se počnete više otvarati svom partneru. Stelij Ovna priprema se za vrhunac za samo nekoliko tjedana u vašoj areni sreće i ekspanzije u vašem životu.

Ovo donosi samo dobre stvari, ali morat ćete iskoristiti priliku da ih primite. Sve što želite je moguće, ali ne ako na ljubav još uvijek gledate kroz neku staru prizmu koju ste imali. To znači da nisu svi ljudi isti, da nije svaka veza predodređena da postane dosadna i da ne varaju svi.

Kada koristite sve ove izjave, dajete si izgovor da ne pokušate na temelju svojih unutarnjih strahova. Umjesto toga, vjerujte da je to moguće. Dopustite sebi da izrazite svoje najdublje osjećaje i potrebe. Budite ranjivi do te mjere da se bojite. I isprobavati nove stvari. Rezervirajte to putovanje, prijavite se za taj tečaj i radite stvari za koje imate dojam da stvarate više od života koji volite jer će tada uslijediti veza.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Možda se osjećate izazovno kako se život oko vas mijenja, ali morate se stalno podsjećati da je sve pozitivno. Sve je to dio isporuke vama točno tamo gdje vam je suđeno biti i s kim. Upravo stvari kojih ste se bojali su i one koje će vas osloboditi.

Ne možete biti slobodni ako vas strahovi koče. Ovog tjedna još jedan planet ulazi u Ovna, što znači da ste jedan korak bliže bilo kojoj bitnoj promjeni koja će se dogoditi oko stelijuma Ovna ovog mjeseca, a vrhunac je 22. Ovan upravlja dijelom vašeg života koji vlada brakom, djecom, radošću i samoizražavanjem. Jupiter će biti u Ovnu do svibnja, pomažući u širenju ovog područja vašeg života, ali Juno,

Stranice: 1 2