3 znaka zodijaka koji KONAČNO PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme Mjesečevog trigona s Jupiterom od 5. februara

3 znaka zodijaka koji KONAČNO PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme Mjesečevog trigona s Jupiterom od 5. februara

3 veljače, 2023 0 By Admin

RIBE

Konačno ćete sresti svoju srodnu dušu, a postoji velika šansa da će se ovaj povoljan sastanak održati u vašoj kupaonici, dok prolazite pored svog partnera na putu da operete zube. Da, tako je lako.

Sada, jedino što preostaje jest prihvatiti tu osobu — onu s kojom ste odlučili postaviti kuću. On je taj s kojim bi trebala biti. Kako je moglo biti ovako lako?

Jer tijekom ovog tranzita, shvatit ćete da vam je sve što ste ikada željeli pred očima. On to zna i već s vama dijelili ovu misao, ali vi ste je odbacili, misleći da je to previše ‘romantična’ ideja, a opet, oduvijek ste željeli srodnu dušu.

Jednostavno niste znali da čim ste iznijeli tu želju svemiru, svemir je odmah krenuo na posao da vam pruži ono što želite. Osoba s kojom ste trenutno, to je vaša srodna duša.

 

 

LAV

Uvijek ste romantizirali ljubav; afera je za tebe oduvijek bila fantazijska ljubav – tražiš u partneru stvari koje on nužno nema, i pronalaziš ih, svojom maštom. Ljudi iz stvarnog života nikada nisu ispunili vaša očekivanja; želiš srodnu dušu.

Ne želite samo dobru vezu. Želiš nekoga tko vjeruje u ono što ti vjeruješ. Želite nekoga tko se može hihotati, nekoga tko razumije vaše šale i ima istu vrstu crnog humora kao i vi.

Ovu osobu ćete pronaći u prijatelju. Ovo prijateljstvo može se pretvoriti u romansu, i može biti se*****no ili ne. Ali vaša srodna duša je netko tko je puno više prijatelj nego što je potencijalni ‘partner’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne želite partnera, želite prijatelja s kojim ćete maštati, a tu ćete osobu pronaći tijekom ovog tranzita.

Stranice: 1 2