ŠKORPIJA – do svoje SREĆE i SVEGA ŠTO IMA u životu uvijek dolazi BORBOM, TRUDOM i RADOM…

ŠKORPIJA – do svoje SREĆE i SVEGA ŠTO IMA u životu uvijek dolazi BORBOM, TRUDOM i RADOM…

31 siječnja, 2023 0 By Admin

Kada se to ponekad i dogodi, tada ne paničare nego trezveno sagledaju situaciju i gledaju šta dalje. Kako se izvući iz loše situacije i pretvoriti je u dobru. Uvijek nađu rješenje bez obzira koliko stanje bilo loše. Njihova borba je njihova nada u bolje sutra.

Ljubavni život škorpija je pun dinamike. Uvijek daju više i bolje, pa to traže i od partnera. Uvijek se može bolje i kvalitetnije.Ne dozvoljavaju da veza prijeđe u dosadu, jer uvijek smisle nešto novo i zanimljivo. Stalno iznenađuju partnera koji nikad ne zna što može očekivati u budućnosti, u pozitivnom smislu, naravno. U vezi joj je najbitnije povjerenje.

Odane su i vjerne, a to traže i očekuju od partnera. Nevjeru ne opraštaju, osim u nekim slučajevim kada teško prijeđu preko nje.Interesantni su i zanimljivi ljudi rođeni u znaku škorpije. Ostali su često zavidni i ljubomorni na škorpije i to znaju otvoreno pokazivati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Škorpije se na to baš i ne obaziru ali im je drago što su u centru pažnje ostalih ljudi. Ponosni su što su pravi prvaci u mnogim segmentima života.

Stranice: 1 2