OVAN je VELIKI ZAŠTITNIK osoba koje voli, pa i šire. Voli jednostavne i prirodne ljude, a ne one KOJI GLUME da JESU, NEŠTO što NISU…

OVAN je VELIKI ZAŠTITNIK osoba koje voli, pa i šire. Voli jednostavne i prirodne ljude, a ne one KOJI GLUME da JESU, NEŠTO što NISU…

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Ovnovi su vrlo direktni i iskreni. Od njih uvijek možete očekivati istinu i iskrenost bez uljepšavanja.

Često ih kroz život skupo košta iskrenost i takav pristup, ali oni niti mogu niti žele drugačije. S Ovnom ćete uvijek znati na čemu ste.

Iskrenost je njegova najveća i vrlina i mana. Ovan vam neće pričati iza leđa i spletkariti.

On će vam uvijek reći u oči što i kako misli. U komunikaciji je otvoren i direktan. Kod Ovna ne postoji čitanje između redova. Uvijek je jasan, točan i precizan, a ukoliko nešto ne shvatite, vrlo rado će vam pojasniti. Kreativni su i ambiciozni.

U poslu je rođen da bude najbolji i da postiže najbolje rezultate. Rođen je da bude lider, što najčešće i je.

Ovaj je vrlo intuitivan i zato je često korak ispred svih ostalih. Ima jasno zacrtane svoje ciljeve i svoj put. Prati svoju intuiciju i nitko ga u tome ne može omesti. Karakteristično za ovaj znak je da, ne samo da se ne boji konkurencije, nego smatra da mu malo tko uopće može konkurirati. Ako i osjeti konkurenciju, tada Ovan nastupa i pokazuje se u najboljem mogućem izdanju, sija i blista i svojim sjajem zasijeni sve oko sebe.

Kada je novac u pitanju, Ovan pokušava uštediti za “crne dane”, ali često mu to ne uspjeva.

Obožava trošiti novac i kupovati razne stvari. Ovan je zodijak koji se najmanje osvrće na prošlost, ali isto tako i na budućnost.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Njegov moto je da treba živjeti za ovaj dan i ovaj trenutak. Može se desiti da zapadne u financijsku krizu, ali za Ovna je to rijetkost, jer je izuzetno vrijedan i radišan. Uvijek će se snaći i zaraditi i imati dovoljno za svoje potrebe.

Ako itko zna uživati u životu, onda je to Ovan. Ovan uzima maksimum ne samo od života, nego od svakog dana.

Stranice: 1 2