SLIKA koju izabereš OTKRIT će TVOJU LJUBAVNU SUDBINU za narednih 30 dana. Ako pogodis pravu, OBOGATIT ĆEŠ SE!

SLIKA koju izabereš OTKRIT će TVOJU LJUBAVNU SUDBINU za narednih 30 dana. Ako pogodis pravu, OBOGATIT ĆEŠ SE!

18 siječnja, 2023 0 By Admin

DRUGA KARTA

Ako ste izabrali drugu sliku, ona govori da ste osoba koja je jako zaljubljena u nekoga, ali ljubav vam nije uzvraćena. Pokušavali ste osvojiti srce osobe u koju ste zaljubljeni, ali niste uspjeli. Tužni i slomljeni i dalje se ipak nadate čudu. Možda se čudo i desi, ali mi smatramo da se čudo neće desiti i da sa tom osobom ipak nećete ostvariti ljubavnu vezu i ljubavnu sreću. Ovo razdoblje zapravo ne pogoduje za ljubav.

Kažemo to zato što bi vrlo lako mogli započeti vezu sa osobom prema kojoj nećete osjećati duboke emocije samo iz razloga da pokušate zaboraviti i preboljeti osobu u koju ste zaljubljeni. Kroz najviše mjesec dana u vaš život ušetat će jedna osoba sa kojom ćete se upoznati. Vi ćete očarati t osobu i ta osoba će se početi truditi oko vas da osvoji vaše srce. Vi nećete imati iste namjere sa tom osobom, jer ta osoba neće ostaviti dojam na vas kao vi na tu osobu.

Međutim, osvajat će vas na tako nespretan i simpatičan način da ćete vi svakim danom sve više početi misliti o toj osobi. Na kraju ćete se ipak zaljubiti i započeti pravu ljubavnu priču sa tom osobom. I ono što je možda još važnije, zaboravit ćete osobu koja vam nije uzvratila ljubav.

 

 

TREĆA KARTA

Ako ste odabrali treću sliku, ona je znak pomirenja. To bi točnije značilo da će se u vaš život vratiti vaša bivša ljubav. Vama je jednostavno suđeno zajedno i nitko vas rastaviti ne može. To što ste sada rastavljeni, ne znači da se ne volite. Među vama i dalje plamti ljubav. Koliko god vama nedostaje bivši partner, toliko i vi nedostajete njemu.

Možda je trebao neki period razdvojednosti da zapravo shvatite koliko jedno drugom značite i koliko se volite. Vjerojatno se odupirete tim činjenicama, ali duboko u sebi znate da vas ljubav nije prošla i da vam partner bivši nedostaje. Prvu vezu niste znali sačuvati i nije opstala, ali ovaj put ćete više znati cijeniti jedno drugo i znat ćete kako da sačuvate jedno drugo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nemojte da vas ponos spriječi u tome. U ljubavi nema mjesta ponosu. Odabir ove slike donosi velik novac u vašu zajedničku vezu, toliko velik novac da više nikad nećete imati problema sa novcem.

Stranice: 1 2