HOROSKOP GORKE i BOLNE ISTINE: Pripadnicima OVA 2 znaka će neka dešavanja OTVORITI OČI, a razočaranje će biti GOLEMO!/

HOROSKOP GORKE i BOLNE ISTINE: Pripadnicima OVA 2 znaka će neka dešavanja OTVORITI OČI, a razočaranje će biti GOLEMO!/

17 siječnja, 2023 0 By Admin 2

BIK

Vama se dešavanja u narednom periodu nikako neće dopasti jer ih ničim niste zaslužili. Bez obzira na to, vas očekuje period tuge i razočarenja, što god da učinili. Postupci osobe koja vam je jako bliska izazvat će kod vas nevjericu i šok.

Nećete moći zamisliti da netko tko vam je toliko blizak može iznijeti toliko laži o vama pred osobom koja vam se jako sviđa. To će vjerojatno učiniti iz ljubomore, ali vama to neće puno značiti. Ta osoba je jedna od rijetkih koja vas je toliko opčinila i sa kojom ste namjeravali uspostaviti više od prijateljstva.

Sada će sve to pasti u vodu jer će osoba koja će vas razočarati napričati gomilu laži o vama koje ćete teško osporiti. Uništit će vam priliku da započnete ljubavnu vezu samo zbog ljubomore. Vaše razočaranje bit će veliko i to će značiti definitivan kraj za bilo kakve odnose sa tom osobom.

Dugo će vaše srce tugovati zbog toga, nećete znati zbog čega ste zaslužili takav tretman. Međutim, proći će i to loše vrijeme za vas, pa pokušajte opravdati sebe i dokazati osobi koja vam se toliko sviđa kakvi ste zapravo. Zvijezde kažu da nije sve izgubljeno, ali će proći neko vrijeme dok stvari ne sjednu na svoje mjesto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Do tada pokušajte izdržati period koji dolazi i koji će vam donijeti veliku tugu i puno razočaranja u blisku osobu. Ništa vam drugo ne preostaje nego stisnuti zube i izdržati. Vi ste sposobni za to, pa iako neće biti lako, zvijezde vjeruju u vas.

Stranice: 1 2