Prvi novogodišnji dani vraćaju BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka, dok će OVAJ znak upoznati nekoga toliko savršenog da bi bio istinit i započet vezu…

Prvi novogodišnji dani vraćaju BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka, dok će OVAJ znak upoznati nekoga toliko savršenog da bi bio istinit i započet vezu…

1 siječnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Afere će biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi onima koji će vas ispratiti na put. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja o tome je li ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli pa neće biti mnogo izazova s kojima ćete se suočiti kao rezultat prepuštanja užicima!

 

ŠKORPIJA

Možda ćete morati donijeti tešku odluku vezanu uz vaš ljubavni život, a iako vam se ne da, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti prošlim iskustvima da ojačaju vašu odlučnost ili potkopaju vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

STRIJELAC

Susrest ćete se s nekim iz vaše prošlosti tko je bio u bliskoj vezi s vama. Ovaj sastanak zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnovom stare. Obratite pozornost na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljim danima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vjerojatno ćete upoznati nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer možda ste sreli svoju srodnu dušu. Slušajte svoje srce čak i ako vas vaš logični um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam se romantični događaji odvijati baš onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za značajnu vezu u vašem životu.

 

VODOLIJA

Ne budete li oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati svojim osjećajima kao i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste se trebali povjeriti svom partneru u vezi s profesionalnim stvarima koje vas muče.

 

RIBE

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Ovih dana ćete provesti kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da dovršite odluku koja vas je zbunjivala već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će vam pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

Stranice: 1 2