Pred OVIM znacima je SJAJAN POČETAK GODINE i dani ispunjeni NAJVEĆOM SREĆOM…

Pred OVIM znacima je SJAJAN POČETAK GODINE i dani ispunjeni NAJVEĆOM SREĆOM…

1 siječnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Hitno morate razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke na vrhu tih planova. U protivnom idete u smjer sudara usprkos svim svojim dobrim namjerama. Također morate shvatiti da vaši planovi mogu biti u sukobu s planovima nekoga tko je odlučan i ambiciozan poput vas.

 

BIK

Osjećat ćete se sigurni u širenje svojih horizonata iako se vaša obitelj zbog toga može osjećati odvratno. Posvetite se onome što želite raditi. Nemojte raditi ispod poklopca; iznijeti na vidjelo sve što ste radili. Možda ćete pronaći nove privrženosti koje žure u vaš život u obliku prijateljstva.ᅠᅠ

 

BLIZANCI

Ovih dana ćete nekome bliskom dati dobar savjet koji će biti prihvaćen sa zahvalnošću. Danas ste raspoloženi za puno razumijevanja i blagog raspoloženja. Ovo je sjajno vrijeme za povezivanje s ljudima iz vaše prošlosti. Nazovite bliskog školskog prijatelja i bit ćete s velikom radošću kada stupite u kontakt. To je također najbolje vrijeme za otklanjanje nesuglasica iz prošlosti.

 

RAK

Možete biti prilično emotivno raspoloženi. Male stvari mogu izazvati melankoliju ili se možete prisjetiti nekog sretnijeg vremena. Možete nazvati nekoga ili pokušati stupiti u kontakt sa starim prijateljem. Također možete pomisliti da zaboravite stare zamjerke i pružite maslinovu grančicu kako biste došli do zadovoljavajućeg rješenja za svoj trenutni problem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Dani će za vas biti emocionalno intenzivni. Unijet ćete veliku strast u sve što radite i uspjeh će uslijediti kao neizbježan rezultat. Možda ste izbjegavali problem jer vam je preblizu, ali sada je najbolje vrijeme da se uhvatite u koštac s tim problemom i da se s njim izravno suočite.

 

DJEVICA

Zapetljani odnosi, razgovori dvostrukih značenja i nesporazumi su na dnevnom redu, ali će se pokazati prije zabavnim nego štetnim. Ne brinite za ovo. Umjesto toga, razvedrite se, odmaknite se i uživajte u komediji pogrešaka koja će se događati posvuda oko vas. Uz zdravu dozu humora dani mogu biti itekako ugodni.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2