Strijelac će imati razloge za ogroman STRES, Raka BIVŠI partner želi kraj sebe, a ovom znaku stiže neočekivani NOVAC!/

Strijelac će imati razloge za ogroman STRES, Raka BIVŠI partner želi kraj sebe, a ovom znaku stiže neočekivani NOVAC!/

31 prosinca, 2022 0 By Admin

RAK

Postoje neke stvari u životu kojima se nikada više ne biste ponadali. Vaš bivši partner još uvijek razmišlja o vama. Možda vam to sada zvuči suludo i nerealno, ali tako je! Osoba sa kojom ste u skorijoj prošlosti bili u vezi ili braku, još razmišlja o vama.

Vaša bivša ljubav će vas kontaktirati i jasno vam dati do znanja da vas ponovo želi kraj sebe. To bi za vas bilo idealno rješenje, jer koliko god htjeli vi to priznati ili ne, još uvijek imate jake emocije prema bivšem partneru.  No razmislite prije nego napravite prvi korak i prije nego bilo što odlučite.

Sjetite se zašto ste baš tu vezu prekinuli te imali nade ili potrebe uopće pokušavati nešto novo sa istom tom osobom. Jer postoji mogućnost da i ovaj put ne bude ništa bolje nego predhodni put.

Ukoliko obostrano prihvatite neke od činjenica koje su se prije izdešavale, možda baš za vas postoji mogućnost ponovnog rađanja neke nove ljubavi koja će vaš život napraviti deset puta boljim i veselijim. Zapamtite, prava ljubav se rađa jednom, a ne umire nikada!

 

 

VODOLIJA

Osobe rođene pod ovim znakom  u skorijoj budućnosti očekuju mnoge dobre i lijepe stvari.  Imate dosta planova koja biste željeli ostvariti u bliskoj budućnosti.

Neki od planova su izvedivi čak i sa malo truda, a ponekima je potrebno mnogo truda, volje, novaca i živaca. U narednom periodu očekuje vas bolja financijska situacija, u kojoj bi se vaše želje, planovi i snovi mogli vrlo brzo i lako ispuniti.

U većini slučajeva vas kao i mnoge druge osobe uvijek iznenade nepotrebni i nenadani troškovi. Takve vrste troškova nažalost ne možemo izbjeći, no možemo smanjiti na taj način da trošimo samo na ono što nam je neophodno u tom trenutku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U svakom slučaju zvijezde vam donose novac. Da li ćete pogoditi sretne brojeve ili ćete dobiti nasljedstvo, to ćemo ostaviti da nam vrijeme pokaže. Kako god bilo, novac će vam pomoći u realiziranju planova koji se ne mogu ostvariti bez novca.

Stranice: 1 2