NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 30.12. do 06.01.:  Netko bi mogao izgubiti partnera zbog NEPOVJERENJA i PRETJERANE LJUBOMORE, a netko zbog LAŽI!-/

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 30.12. do 06.01.: Netko bi mogao izgubiti partnera zbog NEPOVJERENJA i PRETJERANE LJUBOMORE, a netko zbog LAŽI!-/

29 prosinca, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Pokažite malo više kompromisa u vašoj vezi i pokušajte ne gušiti svog partnera. Dajte partneru prostora da može slobodno disati, da ne opravdava svaki svoj korak i svoje riječi. Popustite malo i to će vam se isplatiti. Ljubav ne možete zadržati silom, što pije to shvatite bit će bolje za vas.

 

 

ŠKORPIJA

Očekujete da netko drugi riješi situaciju u koju ste se sami zapleli, ali to se neće dogoditi. Vi ste taj koji mora reći i učiniti određene stvari kako biste ispravili ono za što ste sami krivi. Nitko to ne može učiniti osim vas pa učinite to što prije i riješite problem dok još možete.

 

 

STRIJELAC

Ostvaruje se ono što ste željeli i nema sretnije osobe od vas. Konačno dobivate ono što želite i ono što zaslužujete. Period pred vama donosi vam samo dobre stvari koje će utjecati na vaš budući zajednički život sa osobom koju volite.

 

 

JARAC

Vaš partner je vrlo nervozan i pitanje je vremena kada će taj bijes eruptirati i napraviti razdor u vašoj vezi. Dio krivice za to snosite i sami i što prije to prihvatite, prije ćete se i postaviti kako treba prema vašem partneru. Samo razgovorom možete riješiti vaše probleme ali morate biti spremni i priznati vaš dio krivice za stanje u kojem se sada nalazite.

 

 

VODOLIJA

Naredne nedjelje bit će vam potrebno društvo vaših prijatelja samo da se na trenutak odvojite od partnera i trezveno promislite što želite od vaše ljubvne veze. Kada to sami shvatite, tada ćete znati što reći svome partneru i kako se postaviti u vašoj ljubavnoj vezi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Mnogo rasprava vas očekuje naredne nedjelje sa vašim partnerom u kojima ćete pokušati riješiti neke stvari koje vas opterećuju. Da li ćete uspjeti u tome ovisi o oboje, ali kada bi barem dio problema riješili sve bi moglo biti puno bolje u vašoj budućnosti.

Stranice: 1 2