RAK – vrlo malo mu je POTREBNO ZA SREĆU i zna kako da UŽIVA U SITNICAMA

RAK – vrlo malo mu je POTREBNO ZA SREĆU i zna kako da UŽIVA U SITNICAMA

22 prosinca, 2022 0 By Admin

No bez obzira na sva loša iskustva, Rak je dobar i uvijek će ostati dobar bez obzira koliko zbog toga ispašta. Dobrota mu je u genima isto kao što je to i njegova karakterna crta i on se svoje dobrote nikada neće odreći. Ne postoji ništa i nitko tko bi Raka mogao promijeniti, jer on svima želi samo dobro.

Rak je svjestan da mnogi ne cijene ono što on napravi za njih. To ga boli, jer on ne traži ništa zauzvrat, ali ispunjava ga kada samo vidi zahvalnost osobe za koju učini dobro. Međutim, to često nije tako, jer često drugi ne cijene dobivenu rakovu dobrotu.

Baš suprotno, često su te iste osobe kojima Rak pomogne i sve napravi za njihovu sreću, te iste osobe su Raku često nanijele tugu i bol. Rak ne traži mnogo, on traži samo malo više pažnje i zahvalnosti, a kada to dobije, to je za njega maksimum i to za njega nema cijenu.

Što je netko bolji prema Raku, Rak vraća deset puta više i apsolutno će tada sve napraviti zarad nečije sreće. Međutim, neke osobe su toliko nezahvalne i nezadovoljne i često iskorištavaju Rakovu dobrotu. Rak je prema svima brižan i pažljiv i vrlo oprezan, jer se plaši da bi na neki način mogao nekoga povrijediti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zato uvijek pažljivo postupa sa drugima i pažljivo bira riječi, jer zna da poslije izgovorenog nema povratka. Rak je osoba koja vas može samo slučajno povrijediti i to možete biti sigurni. On nikada nikome namjerno ne nanosi tugu i bol.

Stranice: 1 2