DJEVICA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

DJEVICA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

22 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

S uzdrmanom strukturom, ekstremna sila za guranje prema bilo kojem cilju mogla bi izazvati kronična stanja. Ili dovesti do toga da vas tijelo na neki način isključi. Odmor je neophodan, a bez njega bi vaša kralježnica, kosti i zglobovi mogli pretrpjeti ozljede kao da vas svemir pokušava usporiti. Čitajte signale, dobro pazite na svoje obrasce spavanja, obratite pozornost na svoje snove i ne dopustite da vas vanjski svijet potpuno izbaci iz ravnoteže. Jurnjava za statusom je loša za želudac. Pogotovo ako niste zaljubljeni u posao koji radite. Čirevi i sve vrste želučanih tegoba podsjetnik su da se trebate vratiti stvarnom, djetinjastom sebi, jer zapravo ne postoji vanjska norma koju biste trebali ispuniti.

 

Ljubav i Obitelj

Ovo je općenito prekrasna godina za ljubav, no cijeli se ovaj događaj odvija u znaku koji teško prihvaćate u svoj njegovoj širini. Neće biti lako pronaći povjerenje koje će vas potaknuti da krenete u smjeru za kojim vaše srce žudi. Zapitajte se stoji li vam na putu vaš sustav uvjerenja i je li intenzivna ljubavna emocija vrijedna moguće povrede koja bi se mogla dogoditi. Ako jest, samo naprijed i nemojte dvaput razmišljati. Sek*****ost ima priliku procvjetati i izliječiti važne dijelove vašeg ranjenog prošlog Sebstva.

Vrijeme provedeno s djecom čini dobro za cjelokupnu perspektivu i za vaš imunološki sustav. Ako ste roditelj, što češće organizirajte gradske odmore i izlete, kako biste se napunili i kvalitetno proveli vrijeme s djecom, upoznajući pritom i vlastite potencijale. Ako ne, okruženje članovima obitelji koji su otvorenog uma uvijek je dobra ideja. Ali samo ako se vaša komunikacija i vrijeme fokusiraju na budućnost koju želite stvoriti. Bez obzira na ljubav koju osjećate prema nekome, ako vas njegovi problemi opterećuju, sjetite se gdje prestaje vaša odgovornost, a gdje počinje njihova odgovornost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Najveći izazov  godine u životima ovog znaka je fokus. S previše stvari na umu, mogli biste se naći u zamci pokušaja da se posvetite svima njima odjednom. Za početak postavite niske profesionalne ciljeve, ostavljajući prostora privatnim i osobnim stvarima da idu svojim tokom. Previše pritiska dovest će do sagorijevanja koje će iscrpiti vašu motivaciju i utjecati na vašu fiziologiju na način koji biste radije izbjegli. Pazite na svoje tijelo i um, bez obzira na pritisak koji nameću očekivanja kolega, vlasti ili svijeta.Ne uzimajte kredite u oktobru i novembru. Čuvajte svoje financije i razmislite o malim, ali značajnim planovima za uštedu koji će vam dati potrebnu energiju ako neki projekt pokvari u posljednjih nekoliko mjeseci u godini.

Stranice: 1 2