STRIJELAC: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

STRIJELAC: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

20 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

Vaše tijelo igra najvažniji dio vašeg procesa ozdravljenja u mjesecima koji dolaze. S retrogradnim okretom Marsa sve okolnosti nalaze svoj korijen u vašoj rutini i načinu na koji njegujete vlastitu materijalnu manifestaciju. Imunitet može biti oslabljen, osobito u maju i jesenskim mjesecima. Stres i previše kontakata s ljudima, vrijeme provedeno u velikim društvenim krugovima mogu izazvati intenzivnu fiziološku reakciju. Provjerite svoju jetru i bubrege, jer bi mogli patiti od neriješenih sukoba i neproduktivnih odnosa koji omalovažavaju vašu kreativnost. Zdrave prehrambene navike i dubinsko čišćenje tijela pomažu u postavljanju granica prema vanjskom svijetu i drugim ljudima, kao što vrijeme nasamo štiti fiziologiju od nepotrebnog naprezanja.

 

Ljubav i Obitelj

Planovi napravljeni s voljenim osobama tijekom proljeća mogli bi se izjaloviti. Stoga budite spremni promijeniti mišljenje ako promjena dođe sama od sebe. Osjećaje se ne može pritisnuti i nametnuti. Projekcije i veze s prošlošću utječu na sve odnose, u oba smjera, stoga pokušajte slušati bez predrasuda i osjetiti istinu gdje god se ona nalazila. Ostanite maksimalno iskreni, ostavljajući prostora osobi ispred vas da pokaže svoju istinu, čak i ako je bolna. Neke dugoročne veze mogle bi puknuti zbog narušenog povjerenja, ali istina će vas osloboditi i donijeti jaču vjeru u ljubav u vaš život do kraja godine.

April , kao i novembar mogu unijeti novu romansu u život slobodnih pripadnika ovog znaka, a ovo je vrijeme kada emocije prevladavaju i lako preuzimaju sva ostala područja života. Zadržite kreativan ton na svom radnom mjestu, pišite, pjevajte, plešite i pronađite način da izrazite svoje osjećaje na produktivan način koji omogućuje rast. Ili biste mogli biti zavedeni vlastitom vizijom, umjesto da drugu osobu vidite onakvom kakva jest. Vrijeme provedeno s djecom, pogotovo ako imate svoju djecu, donosi najveće nagrade. Podsjeća vas na život koji možete stvoriti za sebe, dok im dajete sve više i više slobode da budu točno ono što jesu i uživaju u susretu sa svojim osobnostima u usponu svaki dan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Ova bi godina mogla biti prekretnica u profesionalnom svijetu. U profesionalnom okruženju nećete dopustiti da vas ponesu planovi i obećanja koja se nikada nisu pokazala plodotvornima. Imate na umu nešto produktivnije, koliko god težak bio proces oslobađanja od prošlih veza. Ostanite pri svome, otvoreni za učenje o pravom smjeru kojim biste trebali ići. Ako vaš posao ne podržava zdravo i iskreno samoizražavanje, to bi moglo dovesti do psihosomatskih problema, opteretiti vašu fiziologiju i vaš novčanik. Prepoznajte vlastitu vrijednost i nemojte se zadovoljiti zadacima i poslovima koji ne služe autentičnosti koju želite kreativno izraziti. Morate ulagati u sebe i odustati od slike o tome tko biste trebali biti… Kako biste uistinu bili slobodni zarađivati od svojih stvarnih talenata i onoga što jeste.

Stranice: 1 2