RAK: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

RAK: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

20 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

S vašim Suncem u elementu zraka, stalno ste pozvani obratiti se fiziologiji za odgovore. A sva zdravstvena pitanja treba dešifrirati kao informacije koje dolaze iz vašeg vlastitog nesvjesnog svijeta. Hodanje je bitno i izuzetno je za balansiranje, održava vas produktivnima i dovoljno prizemljenima da ostanete praktični bez obzira što vam se nađe na putu. Hormonska neravnoteža u proljetnim mjesecima riješit će se uspostavljanjem zdrave rutine vježbanja i spavanja. A ljetni mjeseci trebali bi biti mirni u smislu brige o sebi. Jesen donosi neke teže energije, kada može postati teško održati ritam onoliko zdravim koliko vaše tijelo treba. Krvni tlak je nestabilan, a rad bubrega treba kontrolirati i poduprijeti prehranom. Osobito ako se suočavate sa situacijama koje vas čine tjeskobnim ili uplašenim. Maknite se od stvari koje štete vašem osjećaju sigurnosti kako biste i svoje tijelo zadržali sigurnim.

 

Ljubav i Obitelj

Zvijezde donose obećanje nevjerojatno romantičnih i ljubavnih situacija i veza. Ne propuštajte nove prilike samo zato što se čine nerealnim, održavajući svoja uvjerenja fleksibilnima koliko trebaju biti da biste prihvatili nešto što vas uistinu ispunjava. Kad se upali svjetlo u vašem srcu, konačni odaziv možda nije ni važan, čak i ako se usput razočarate. Spremni ste za hrabrost i novu perspektivu, usklađujući se s njom kroz glazbu, ples, umjetnost i ronjenje u predivne emocije.

Moguća je prinova u obitelji, kao i realni planovi za proširenje životnog prostora i promjenu situacije zbog koje se na bilo koji način osjećate zatočeno. Ako se planirate preseliti ili preseliti s cijelom obitelji, potražite mjesto ispunjeno svjetlom i čistim pogledom. Neke prilike ne smijete propustiti čak i ako se ne razvijaju onako kako biste očekivali. Uživajte u vožnji i činite ono što želite da izrazite svoje talente i zadovoljite potrebe koje su neko vrijeme bile zanemarene. Imate cilj – učiniti sebe sretnim odabirom ljudi u svom životu čija prisutnost izaziva osjećaj duboke zahvalnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Profesionalna pitanja najviše remete fluktuacije vlastitog stava tijekom retrogradnog kretanja Merkura. Ovo bi moglo biti razdoblje samopreispitivanja i sumnje, kao i vrijeme kada se osjećate spremni ostaviti vlastite uspjehe po strani samo da biste dali previše moći drugoj osobi ili nekome koga volite. Pobrinite se da tražite ravnotežu u svojoj dnevnoj rutini kako vas vlastiti osjećaji i očekivanja ne bi potpuno izbacili iz glave. Prosinac je kritično vrijeme za financije i kašnjenja su za očekivati. Sačuvajte nešto za kišne dane u prvih nekoliko mjeseci godine kako biste bili sigurni ako vas neočekivani troškovi uznemire u posljednjim mjesecima.

Stranice: 1 2