JARAC: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

JARAC: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

20 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

Svaka zdravstvena briga ukazuje na razinu porušenih granica i nepovjerenja u vlastite emocije na tom putu. Bez jasnih granica i vašeg osobnog prostora koji se najviše cijeni, neće biti lako zaštititi svoja pluća i srce. Nastavite hodati i uključite se u rutinu koja je zdrava i dovoljno fleksibilna da vas ne stavlja pod strogu kontrolu. Posao i različite okolnosti mogu ograničiti kretanje, držati vas vezanima za sjedalo ili ispred računala. Pobrinite se da kompenzirate nedostatak kontakta s prirodom kako biste zadržali kontakt s materijalnim svijetom koji vam je trenutno najpotrebniji. Hodanje pomaže kod bilo kakvih psihosomatskih problema ili depresivnih misli. Sprječava vaš um da odluta u paralelne svjetove koji s vremenom crpe vaša pozitivna uvjerenja, zadirkujući vas sanjarenjem i nerealnim pogledima na vlastite ideale.

 

Ljubav i Obitelj

Čini se kao da je ova godina ljubavna priča koja samo čeka da bude ispričana. Ali to je zapravo vrijeme brojnih emocionalnih veza koje vam mogu koristiti ili ne. Važno je biti pažljiv i vjeran sebi, ostaviti dovoljno vremena za meditaciju i duhovni rad, kako biste svoje istinske želje odvojili od onih zbog kojih ste gladni. Ili se držite nerealnih očekivanja. Znate što volite, a stabilnost se postiže kada opustite svoje tijelo i dođete u dodir s onim za što već znate da je istina, tako da možete napraviti korake koji su potrebni. Ovo bi moglo biti vrijeme velikih kretanja i prijelaza kada cijele obitelji odvedu živjeti na drugi kontinent.

Guranje naprijed jedini je prirodan način da živite svoj život u ovom trenutku. Nezadovoljstvo i teške emocije u određenim vezama imaju tendenciju da izblijede do ljeta ili kulminiraju kako bi vas podsjetili da s njima uopće nemate puno posla. Oslobodite se, ali nemojte se skrivati od mračnih ili opterećujućih emocija koje se nastanjuju u vašem srcu. Neki odnosi i romanse mogli bi puknuti s treskom. Ali treba otkriti druge koji nude nešto sasvim drugačije, u skladu s vašim najiskrenijim potrebama srca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Početak godine može obećavati partnerstva i zajedničke napore prema profesionalnom cilju, ali do kraja ljeta tlo se uzdrma i postaje jasno da ste sami. Iako možete cijeniti točnu količinu energije koju je dala druga osoba, također morate održati strukturu čvrstom čak i ako se raziđete. Novi projekti i inovativna rješenja donose najbolje rezultate. Vaše financije izravno ovise o vašoj spremnosti da krenete novim putem i učinite nešto nesvakidašnje, bez obzira na to kako okolina reagira. Neka vas život odvede na novo putovanje i budite ponosni na sve što ste do sada postigli.

Stranice: 1 2