Jednima se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a netko će se upustiti u TAJNU VEZU i AVANTURU u kojoj NEĆE biti SRETAN!-/

Jednima se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a netko će se upustiti u TAJNU VEZU i AVANTURU u kojoj NEĆE biti SRETAN!-/

14 prosinca, 2022 0 By Admin

VAGA

Naredni dani bit će kao stvoreni za ljubav, romantiku i ispunjenje ljubavnih želja. Nema sumnje da ćete zračiti i biti sretni, a najviše će za to biti zaslužna vaša voljena osoba. Isto tako ovo vrijedi i za one koji nisu u vezi, jer je ovo idealno vrijeme za sklapanje novih veza.

 

 

ŠKORPIJA

Krajnje je vrijeme da donesete odluke koje se tiču vaše zajedniče budućnost. Nema razloga da više odgađate. Ne dozvolite da vam drugi narušavaju odnose i da se petljaju između vas.

 

 

STRIJELAC

Kroz ovaj vikend vi ćete zapravo shvatiti koliko ste sretna osoba što imate pored sebe nekoga tko vas neizmjerno voli, podržava i vjeruje u vas, čak i onda kada nitko drugi ne vjeruje. Ovaj vikend bit će idealan da pokažete partneru da to zaista cijenite.

 

 

JARAC

Ukoliko ste zadnjih dana imali nesuglasica sa partnerom, možete slobodno odahnuti. Nema više razloga za brigu, jer će vaš partner shvatiti koliko je pogriješio i to će vam dati do znanja.

 

 

VODOLIJA

Buran period je iza vas. Na momente ste se voljeli, na momente ste se svađali i to se izmjenjivalo. Ipak ste svjesni da su to sve prolazne faze i da je vaša ljubav dovoljno jaka da prebrodi sve probleme. Za vas sada nastupa jedan miran period koji će neko vrijeme potrajati jer ste pod zaštitom zvijezda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ne dižite ruke od veze i partnera  zbog prolaznih svađa. Borite se za vezu i za partnera. jer kraj sebe imate nekoga tko vas istinski voli. Ne trebate razmišljati o ljubavnom kraju samo zato što je trenutna situacija loša.

Stranice: 1 2