OVAN – HOROSKOP za NOVEMBAR! Neće vam manjkati ničega, a posebno novca i ljubavi, ovo je mjesec prepun iznenađenja!

OVAN – HOROSKOP za NOVEMBAR! Neće vam manjkati ničega, a posebno novca i ljubavi, ovo je mjesec prepun iznenađenja!

29 listopada, 2022 0 By Admin

Karijera:

Zaposleni bi mogli napredovati u poslu, ali i dobiti prirast. No, možda ćete morati podnijeti povećanje opterećenja, a to može doprinijeti pritisku i poremećajima spavanja. Meditacija i redovite vježbe poput hodanja mogle bi pomoći u borbi protiv depresije i poremećaja spavanja. Ali ljudi koji rade u komunikacijskim i tiskarskim područjima mogu napraviti dobar napredak ili dobiti. Oni koji očekuju zaposlenje u inozemstvu mogli bi svoju želju ostvariti poslovima u stranoj zemlji. Neki od vas mogu kupiti neke uporabne predmete za kućnu upotrebu.

 

Posao:

Poslovni izgledi izgledaju umjereno. Može doći i do povećanja konkurencije. Sada se ima smisla suzdržati od novih ulaganja u posao. Dobit od trgovine mogla bi biti prosječna. Međutim, oni u partnerskom poslovanju mogu se nadati značajnim dobitcima. Savjetujemo vam da budete oprezni pri rukovanju računima.

 

Profesionalci:

Ovog bi mjeseca trebali uživati ​​u izdašnom novcu. Oni u arhitektonskom polju mogu se nadati lijepom napretku. Oni također mogu dobiti dobre profesionalne prilike u inozemstvu. Također bi moglo doći do značajnog napretka u financijskom statusu liječnika. Oni koji se bave glumom mogli bi potpisati nove ugovore.

 

Zdravlje:

Radni pritisak može rezultirati depresijom, a možda ćete morati iskusiti i poremećaje spavanja. Vježbajte redovitu meditaciju i vježbe hodanja, a to bi vam moglo pomoći u prevladavanju problematičnih problema. Starije žene mogu patiti od bolova u zglobovima, pa im je bolje potražiti savjet liječnika.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Učenici/studenti:

Učenici će vjerojatno dobro napredovati u učenju. Oni također mogu imati dobre rezultate na ispitima i biti uspješni s visokim činovima. No, nedostatak koncentracije može donekle odvratiti pažnju onih koji traže visoko obrazovanje. Znanstvenici bi, međutim, mogli uspjeti u svojim nastojanjima.

Stranice: 1 2