ŠKORPIJA – HOROSKOP za SEPTEMBAR! Dolazi vam VRLO USPJEŠAN mjesec i OSTVARENJE ŽELJA i CILJEVA!

ŠKORPIJA – HOROSKOP za SEPTEMBAR! Dolazi vam VRLO USPJEŠAN mjesec i OSTVARENJE ŽELJA i CILJEVA!

26 kolovoza, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Profesionalno, ovo je pozitivan mjesec za vas. Na poslu možete biti jako hrabri zbog dobrih planetarnih položaja, a vaš šef može vas pohvaliti zbog vaših sposobnosti vođenja. Možda putujete u inozemstvo, ali izbjegavajte donošenje rizičnih odluka. Također, nemojte govoriti ako to nije potrebno jer vaš šef ili kolege mogu pogrešno razumjeti vaše riječi. Vaš ego može uzrokovati vaš pad na poslu. Nadređenima će se svidjeti vaš rad, a juniori će uzeti ideje od vas. Planete će vam ovaj mjesec dati važnost na poslu, možda ćete poslušati očev savjet da postanete bolji na poslu.

 

 

POSAO

Budući da vam planete ovog mjeseca nisu baš naklonjene, partnerstvo je sada možda prosječno. No, mogu se dogoditi i neke neočekivane dobre stvari. Budući da su drugi planeti na povoljnom mjestu, doći će do poslovnih dogovora, a poslovni novac neće ostati zaglavljen. Isplate će doći na vrijeme, a ovog mjeseca neće biti financijske borbe. Vaše će samopouzdanje biti vrlo visoko. Možda ćete postići iznenadni uspjeh u poslovnim poslovima, ali morate biti oprezni i strateški u razmišljanju da biste postigli dobre rezultate. Ne ulažite novac u rizične poslove.

 

 

PROFESIONALCI

Po prirodi ste vrlo inteligentni i imate dobre vještine. Vaše će kolege na poslu možda htjeti znati vaše vještine i kopirati ih na slijepo. Žele znati kako možete steći dobro ime za sve projekte, a pokušat će kopirati vaš stil dok radite učinkovito i glatko. No pazite da se ne raspravljate sa svojim kolegama jer to kasnije može uzrokovati neke probleme na poslu. Možda imate dobar ugled u uredu i to ne biste trebali pokvariti zbog sitne tuče. Polako i nemojte ovog mjeseca postati radoholičar. Odmarajte se dovoljno kod kuće i provedite vrijeme da spoznate svoje ciljeve u životu.

 

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje ovog mjeseca može biti dobro, ali ćete morati biti posebno oprezni, stoga se nemojte miješati u svađe sa bilo kim ovog mjeseca jer to može povećati vaš krvni tlak i glavobolju. Izbjegavajte putovanja, osim ako je to krajnje potrebno. Sve zdravstvene probleme koje imate trebate pomno pratiti. Odradite potpuni liječnički pregled ako sumnjate kako biste kasnije izbjegli zdravstvene komplikacije. Jedite zdravo i vježbajte. Meditacija će vam pomoći ukloniti stres.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Učenicima će ovo vrijeme biti nešto bolje od prethodnog mjeseca. Možda nisu toliko rastreseni i demotivirani, ali njihov intelekt možda nije najbolji zbog položaja planeta. Njihov fokus može im pomoći u uspjehu u obrazovanju. Položaji planeta ukazuju na to da se studenti mogu savjetovati od članova svoje obitelji o svom obrazovanju i budućnosti. Bit će odvažni suočiti se s bilo kakvim problemima.

Stranice: 1 2