Sudbina OVIM znacima sprema nešto vrlo bitno, dok jedan znak MORA SLUŠATI SVOJE SRCE iako drugi misle da  je to GREŠKA!-/

Sudbina OVIM znacima sprema nešto vrlo bitno, dok jedan znak MORA SLUŠATI SVOJE SRCE iako drugi misle da  je to GREŠKA!-/

18 kolovoza, 2022 0 By Admin

VAGA

Činjenica je da niste pretjerano zadovoljni svojim životom. Previše se toga nakupilo i teško vam je sve podnositi znajući da na jako malo toga možete utjecati. Ne gubite nadu, jer dolaze vam neki ljepši dani. Vrijeme da se u nekim stvarima vaš život promijeni.

 

 

ŠKORPIJA

Sada ne možete ni zamisliti koliko je nekome stalo do vas, ali u danima koji dolaze ćete se uvjeriti kome i koliko. Uživat ćete u pažnji kojom će vas ta osoba obasipati. Dolaze vam lijepi ali jos više interesantniji dani.

 

 

STRIJELAC

Za ljubav je potrebno dvoje i to je jedina činjenica i istina. Koliko god da ste željni ljubavi, sada jednostavno nije vrijeme za ljubav. Morat ćete još malo pričekati na ljubav. Pričakajte dok se u vašem životu pojavi prava osoba koja će vas moći usrećiti.

 

 

JARAC

Možemo vam reći da vam zasigurno dolaze ljepši dani, a vi ste to i zaslužili. Da imate netkoga tko će vas iskreno i jako voljeti. Dosta ste patili, ali sada vam za sve dolazi ljepše vrijeme.

 

VODOLIJA

Vi ste osoba koja vrlo dobro zna što želi i zato uvijek slušajte sebe i svoje srce, a ne druge koji se žele iz nekog razloga petljati u vaš život. Vi najbolje znate tko i što vas može usrećiti u životu i zato idite u susret svojoj sreći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Kad nešto baš jako želite znate kako da to dobijete i ostvarite. Moguće da će vam se narednih dana poremetiti malo planovi, ali vi nećete odustati ni pod koju cijenu i na kraju ćete ipak dobiti ono što želite.

Stranice: 1 2