NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI  za SVAKI horoskopski znak od 30. maja do 5. juna, a evo i zašto!

NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI za SVAKI horoskopski znak od 30. maja do 5. juna, a evo i zašto!

30 svibnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: srijeda, 1. jun

Trenutni tranzit predstavlja vašu romantičnu vezu, pa čak i onu koju imate sa sobom. Osjetit ćete snažnu inspiraciju da počnete živjeti život prema vlastitim uvjetima.

To će vam pružiti još više jasnoće u vezi s bilo kojim odnosima u vašem životu ili onim što se nedavno pojavilo. Što ste više svoji, veća je vjerojatnost da ćete privući ljubav koja vam je namijenjena.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: subota, 4. jun

Ulazite u najbolje vrijeme za ljubav i veze. Ovaj znak već vlada ovim područjem umjesto vas, tako da ćete u ovom smještaju na kraju moći pronaći malo sreće u ljubavi.

Venera su također financije, pa čak i nekretnine, pa ako ste tražili kuću ili ste željni te povišice, sve to dolazi. Potražite načine za stvaranje obilja za sebe kako bi svemir mogao slijediti vaš primjer.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: nedjelja, 5. jun

Fokus u posljednje vrijeme u vašem životu bio je na vašim odnosima i kućnom životu. Međutim, kao tražitelj istine, uvijek tražite ono što je stvarno i bilo kakvo dublje značenje.

Trenutni tranziti daju vam potpuno novi početak u ovom području vašeg života uz upozorenje da ćete morati započeti od vas samih. Jednom kada se posvetite vlastitoj istini, znat ćete kome se i čemu još možete iskreno posvetiti.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: nedjelja, 5. jun

Biti utemeljen i praktičan mogu biti bitni dijelovi vaše osobnosti. Ipak, to morate uravnotežiti s mogućnošću da se autentično izrazite. Iskoristite priliku danas i zagrlite ono što jeste, a ne ono što mislite da morate biti.

Što god to značilo za vas. Dopustite sebi da kreativno izrazite svoje potrebe, snove ili čak svoju osobnu istinu. Ovo je dan za preuzimanje vlasništva nad svim svojim slojevima, a ne samo nad onima koje ste naučili da ih trebate prihvatiti.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: nedjelja, 5. jun

U tjednu u kojem ima mnogo planetarnih pomaka imate sreću na svojoj strani. To vam pomaže da se ponovno povežete sa svojim osjećajima o domu i obitelji kako biste ostali u skladu s ovim dijelom sebe dok se energije počnu mijenjati ovog tjedna.

Pobrinite se da vidite i poštujete sve što osjećate jer tu je dar koji će vam sljedeći tjedan otkriti kako bude prisutno više radosti i iscjeljenja.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: utorak, 31. maj

Vlada sretna energija jer će od vas zračiti unutarnji sjaj. Ovdje se radi o tome da prihvaćate ne samo slobodni duh kakav jeste, već i ono što trebate od onih u svom životu.

Samouvjereni ste i sigurniji u sebi, što znači da sada nema što više za dokazivati, ima svega za što konačno živjeti.

Stranice: 1 2