OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM DANIMA, dok OVOM znaku stižu samo problemi!-/

OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM DANIMA, dok OVOM znaku stižu samo problemi!-/

5 siječnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Sedmica pred vama donijet će vam velike izazove. Bit ćete suočeni sa prihvaćanjem posla za kojeg još niste spremni i to bi vam moglo prouzročiti dodatne probleme. Dobro razmislite na koji način da riješite situaciju u kojoj ćete se uskoro naći.

 

 

ŠKORPIJA

Neka dešavanja koja slijede naredne sedmice stvorit će veliku sumnju kod vas u vašeg partnera. Partneru neće na ruku ići niz događaja i morat će vam puno toga objasniti. Stresna sedmica pred vama ipak ne mora završiti loše jer možda potezi vašeg partnera i nisu toliko loši kako se čine.

 

 

STRIJELAC

Uživate radeći i rad vam pričinjava veliko zadovoljstvo, ali ipak s vremena na vrijeme potrebno vam je uzeti predah. Posla će za vas uvijek biti, ali bitno je i da sačuvate vaše zdravlje. Sljedeću sedmicu provedite u laganoj i opuštenoj atmosferi, radeći samo ono što je nužno.

 

 

JARAC

Uvijek želite svaki posao završiti na vrijeme i vrlo ste pedantni po tom pitanju. Međutim, opseg posla koji imate je velik i teško da ćete sve uspjeti riješiti po planu. Ne radite paniku zbog toga jer ćete svakako učiniti ono što ste započeli. Ako malo i zakasnite sa realizacijom, nije toliko strašno.

 

 

VODOLIJA

Pred vama su dani koje ćete provesti sa vama dragim ljudima u opuštenoj atmosferi. Poslovne obaveze vam neće smetati u tome, vrijeme je za duhovni odmor koji vam slijedi, a koji ste zaslužili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

U sedmici pred vama ukazat će vam se savršena prilika da riješite odnose sa voljenom osobom i da stvari konačno stavite na svoje mjesto. Nikako nemojte propustiti tu priliku jer ćete dugoročno riješiti ono što bi svakako jednom trebalo riješiti u vašoj ljubavnoj vezi.

Stranice: 1 2