LJUBAVNI HOROSKOP za PRVU POLOVINU MAJA!/

LJUBAVNI HOROSKOP za PRVU POLOVINU MAJA!/

2 svibnja, 2021 0 By Admin

DJEVICA

Prva polovina mjeseca će pogodovati vašem ljubavnom životu. Zajedničkim snagama, vi i vaša voljena osoba, riješit ćete neke stvari oko kojih se niste mogli složiti. Pred vama je jedan zaista lijep period u kojem nećete imati ljubavnih trzavica, a svađa još manje. Položaj planeta vam pogoduje i naredni dani će biti stabilni po pitanju ljubavnih odnosa. Slobodni pripadnici znaka, kako stvari stoje, neće uspjeti pronaći ljubav u ovom periodu.

 

 

VAGA

Nadolazeći dani bit će podjeljenih emocija. Jedan period će vaša veza savršeno funkcionirati i biti mirna i stabilna. Međutim, u vama će se probuditi sumnja i ljubomora. Vašu reakciju vaša voljena osoba neće dobro prihvatiti. Bit će uvrijeđena zbog toliko nepovjerenja. Ispostavit će se da su vaše sumnje bile pogrešne, te ćete se pokajati zbog svoje burne reakcije. Oni koji nisu u vezi, primit će poziv osobe sa kojom su nekada bili u vezi.

 

 

ŠKORPIJA

Svijesni ste da vam veza nije kao prije, ali trudite se da ju poboljšate i osviježite. Vaše zalaganje za ljubavnu vezu bit će još više izraženo u prvoj polovini mjeseca, ali ne može se reći da će se i vaša voljena osoba truditi poput vas. Vi ćete se zaista zapitati da li vaša veza ima sretnu budućnost. Slobodni pripadnici znaka će imati zanimljiv susret iz kojeg bi se mogla izroditi ljubav.

 

 

STRIJELAC

Pred vama je jedan zaista lijep, miran i stabilan ljubavni život. Ljubav vam neće zadavati glavobolje, a ni voljena osoba. Vladat će međusobno uvažavanje i poštivanje. To će u prvoj polovini mjeseca biti više naglašeno i izraženo nego inače. Voljena osoba će vam svojim postupcima pokazivati koliko mjesto zauzimate u njenom životu i srcu. Oni koji nisu u vezi, nažalost, tako će i ostati.

 

 

JARAC

Imate određene sumnje u partnera, no niste sigurni u ništa i zbog toga niste potezali previše tu temu, odnosno istjerivati pravdu. No vaše sumnje će se pokazati točnima, a vaša voljena osoba neće imati dovoljne argumente da tu situaciju izvede u svoju korist. Bit ćete prilično razočarani, ali to neće ostaviti posljedice na vašu vezu. Slobodni pripadnici znaka će obnoviti bivšu vezu.

 

 

VODOLIJA

Moći ćete odahnuti, jer vaša ljubav u nadolazećim danima će biti u znaku ljubavi, a veza stabilnija nego u proteklom vremenu. Sve ono što vam je donosilo stres ćete uspjeti riješiti sa partnerom na obostrano zadovoljstvo. Pred vama su sretni dani puni ljubavi i obostrane pažnje. Oni koji nisu u vezi će se upustiti u jedan oblik virtualne veze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Protekli period, ljubav vam nije donosila sreću. Vaš ljubavni život je bio napet i stresan. No u prvoj polovini mjeseca vaša ljubavna situacija će se promijeniti. Nastupit će mirni dani prožeti srećom koju i zaslužujete, jer ste se prilično borili da sačuvate vezu i koliko toliko dobre odnose sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka će imati ljubav na prvi pogled i zaljubiti se kao nikada.

Stranice: 1 2