SAMO ONI sa IZVRSNIM VIDOM MOGU otkriti skrivenu riječ!

SAMO ONI sa IZVRSNIM VIDOM MOGU otkriti skrivenu riječ!

15 kolovoza, 2020 0 By Admin

Uvijek ima onih sa savršenim zapažanjem i vidom koji u roku jedne sekunde dođu do riješenja. Isto tako, ima i onih kojima je potrebno puno više vremena i na kraju, ima i onih koji ipak ne uspiju doći do riješenja. Ja ću vam kao i svaki puta do sada otkriti i napisati koju sam riječ sakrila.

Tako ćete svi moći pročitati i saznati i oni koji uspiju pronaći moći će provjeriti da je njihovo riješenje točno i naravno oni koji ne pogode, a zanima ih koja je sakrivena riječ.

Ja znam da vi to možete. Dok čitam vaše komentare na Fb stranici, uvijek je daleko više komentara sa točnim riješenjem, nego sa netočnim. Isto tako znam da će i danas većina vas i ove skrivalice doći do točnog riješenja. Sada ću vam napisati riješenje…

Dakle, sakrivena riječ je:

Radost

Nadam se da ste se i zanas zabavili i uživali u riješavanju. Ustvari, ne nadam se nego znam da jeste, jer vaš interes je veliki kao i odaziv. Vesele me oni koji mi pišu i traže da ih još češće pripremam kao i oni koji mi daju svoje prijedloge koju da riječ sakrijem.

Pišite u komentare na Fb stranici vaša riješenja.

Pišite mi i da li vam se dopala ova skrivalica, da li vam je bila teška ili lagana. Pišite i koliko vam je bilo potrebno vremena da ju riješite. Usporedite svoja riješenja sa riješenjima drugih, a ja ću vam uskoro pripremiti opet nešto novo.

 

 

Stranice: 1 2