Jedan znak će ipak uspjeti SVE OPROSTITI, dok OVOM znaku NIJE SUĐENA SAMOĆA, vrijeme je za VELIKU LJUBAVNU SREĆU!

Jedan znak će ipak uspjeti SVE OPROSTITI, dok OVOM znaku NIJE SUĐENA SAMOĆA, vrijeme je za VELIKU LJUBAVNU SREĆU!

3 kolovoza, 2024 0 By Admin

OVAN

Osobe vašeg horoskopskog znaka nose srce na rukavu, a ovakvo vaše ponašanje može odbiti vašu voljenu osobu. Jer moguće je da normalno razgovarate s trećom osobom, ali ovakav razgovor može rastužiti vašu voljenu osobu. U takvoj situaciji poboljšajte svoju naviku. Dolazak nepozvanog gosta kod kuće ovog tjedna može negativno utjecati na vaš bračni život. Iako će mnogi planovi koje ste napravili biti otkazani, vaš će bračni život ostati sretan. Dakle, kad god imate vremena, možete izaći na večeru sa svojim partnerom.

 

 

BIK

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Ovaj tjedan možete neočekivano tijekom razgovora progovoriti nešto o nekom članu obitelji zbog čega će se vaša voljena osoba osjećati loše. Kao rezultat toga, partner može izraziti svoje nezadovoljstvo ne razgovarajući s vama satima. U takvoj situaciji bilo bi vam bolje da ne dopustite da stvar raste, a uz pretpostavku svoje pogreške odmah se ispričajte partneru i razriješite sve njegove zamjere.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Početkom tjedna moguće je da član obitelji izazove svađu između vas i vašeg supružnika. Međutim, uz uplitanje starijih članova kuće, ispričat ćete se jedni drugima i zaboraviti svaki spor.

 

 

RAK

Ovaj tjedan možda ćete iz nekog razloga otići na neko udaljeno mjesto, ali ćete svoju vezu zadržati onakvom kakva jest razgovarajući sa svojom ljubavlju putem društvenih mreža. Također, svi nesporazumi će se riješiti i oboje ćete biti duboko zaljubljeni jedno u drugo. Ovaj tjedan dobit ćete nekoliko prilika da provedete vrijeme sa svojim životnim partnerom i možda planirate otići na brdsku stanicu s poticajima koje imate na svom radnom mjestu. Ovo putovanje pomoći će vam oboje da se zbližite i ojačate svoju vezu.

 

 

LAV

Ovog tjedna osjećat ćete više privlačnosti prema svom ljubavniku nego prije, ali će također biti svjedok značajnog porasta vašeg ega. Iz tog razloga, pridajući više važnosti svom egu nego svojoj vezi, moguće je da ne zovete svog ljubavnika dovoljno dugo i time ga uznemirite. Ovaj tjedan vaš supružnik se može suočiti s nekim problemima s članovima vaše obitelji. Ali postupno shvaćajući situaciju, partner će s vremenom pronaći vlastiti izlaz iz tih problema. Stoga se trebate kloniti ove stvari.

 

 

DJEVICA

Ako ste ikada imali problem sa svojim voljenim zbog njegove/njezine nemogućnosti da otkrije svoje želje i osjećaje, onda će ovakva vaša pritužba biti riješena ovog tjedna. U tom razdoblju vaš voljeni može otvoreno izraziti svoju ljubav prema vama. Time će se vaš odnos ojačati i zbližit ćete jedno drugome. Ovaj tjedan bit će dobar za oženjene pripadnije znaka. Vaš supružnik će razumjeti vaše osjećaje upravo sada i ispravno se ponašati prema vama i vašoj obitelji. Zbog toga ćete također osjetiti nalet ljubavi prema njemu.

VAGA

Ovaj tjedan doživjet ćete drugačiju vrstu romantike i tako ćete moći izraziti svoju ljubav i govoriti svim srcem. U vašoj će vezi biti pozitivnih znakova i time će vaš odnos postati svjetliji. Ovaj tjedan možete iskusiti koliko je duboka vaša ljubav i to će vam dati priliku za intimnost sa svojim životnim partnerom. Postoje mogućnosti da se svi nesporazumi između vas oboje mogu riješiti.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan ćete vidjeti pozitivne promjene u svom ljubavnom životu. Možete pretvoriti svoju ideju da svoju voljenu osobu učinite životnim partnerom i razgovarate s njom, na što postoji mogućnost da dobijete pozitivne odgovore. Za to vrijeme mnogi parovi mogu zajedno otići na piknik. Ako u životu oženjenih pripadnika znaka postoje neki predstojeći problemi, tada će moći razgovarati jedni s drugima i riješiti ih. Uz to, bit će novosti i intimnosti u vašim odnosima, kao i da ćete biti viđeni kako provodite vrijeme izvan ureda kod kuće.

 

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan bit će dobar za zaljubljene. Zato što ćete u ovom trenutku osjetiti kako se sreća vraća u vaš život, a osjećat ćete i osjećaj privlačnosti prema svom ljubavniku, baš kao u prvim danima ljubavi. Govoreći o oženjenima, ući ćete u mali spor sa svojim supružnikom oko nepotrebnih stvari, ali do večeri ćete shvatiti svoju pogrešku i vidjet ćete kako im se ispričavate bez gubljenja vremena.

 

 

JARAC

Budite oprezni ovaj tjedan, jer vam netko blizak može pokušati narušiti imidž pred vašom voljenom osobom. U takvom slučaju, budnost od početka pokazat će vam se kao najkorisnija u ovom trenutku. Riječi koje izlaze iz vaših usta u bijesu mogu pokvariti situaciju. I vama se očekuje nešto slično ovog tjedna. Stoga, dok rješavate bilo kakav spor sa svojim supružnikom, trebali biste paziti kada i što govorite. Tek tada možete spriječiti daljnje pogoršanje okolnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Tjedan će biti bolji nego inače u ljubavnom kontekstu jer postoje konjunkcije koje će pripadnici ovog horoskopskog znaka moći dobiti svoj savršeni spoj. U tom smislu, savjetuje vam se da imate pozitivnu percepciju prema svemu i svakome. Ovog tjedna vaša će voljena osoba provoditi više vremena s vama i u skladu s tim trebate upravljati drugim stvarima kako biste mogli uživati ​​u svakom trenutku s njim. Također, možete planirati ići s njim na piknik.

 

 

RIBE

Ovog tjedna ponašanje vašeg ljubavnika ostat će vrlo neljudsko i grubo prema vama, zbog čega možete postati vrlo osjetljivi. Ali unatoč tome, morate kontrolirati svoj bijes i izbjegavati reći bilo što neprimjereno svom ljubavniku, inače se vaša veza može raspasti. Zbog velike štete ovog tjedna, vaš bračni život može biti prekinut. U takvoj situaciji dobro razmislite o svom gubitku i dobiti, a pritom ostanite budni od početka.