PROROČANSTVO TAROTA: Ribe će POVRIJEDITI bliska osoba, Vaga će početi VJEROVATI u SREĆU, a Biku počinju PREKRASNI DANI!

PROROČANSTVO TAROTA: Ribe će POVRIJEDITI bliska osoba, Vaga će početi VJEROVATI u SREĆU, a Biku počinju PREKRASNI DANI!

28 lipnja, 2024 0 By Admin

RIBE

Proročanstvo Tarota: Duboko emotivni i intuitivni pojedinci, suočavaju se s periodom koji nosi težak teret otkrića. Tijekom nadolazećeg razdoblja, vaše srce će biti izloženo istini koja će probuditi valove razočaranja i tuge. U središtu ovog otkrića bit će osoba koja vam je bliska, a čija će vas postupci duboko povrijediti.

Ova bolna spoznaja bit će poput hladnog tuša, jer ćete shvatiti da je osoba koju ste s ljubavlju i pažnjom tretirali, sada okrenula leđa vašoj vezi i povjerenju. Osjećaj nemoći i bespomoćnosti bit će vaši stalni pratitelji dok budete pokušavali shvatiti razloge takvog ponašanja.

Vaše srce, prepuno ljubavi i brižnosti, neće moći razumjeti postupke te osobe. To će rezultirati dubokim osjećajem iznenađenja i nerazumijevanja. Iznenadni prekid komunikacije samo će dodatno produbiti vašu konfuziju, ostavljajući vas u stanju emocionalne disonance.

Važno je shvatiti da krivnja za ovakav ishod ne leži na vašim plećima. Vaša ljubav je bila iskrena i nesebična, a razlozi za prekid veze ili odnosu se kriju u sferi koju ne možete kontrolirati. Nemojte dopustiti da se osjećate krivima ili odgovornima za tuđe postupke i odluke.

Iako će rane biti duboke i bolne, vrijeme će biti vaš najbolji saveznik u procesu ozdravljenja. Važno je dopustiti si da prođete kroz proces tugovanja i prihvatite svoje osjećaje. Povratak u normalan ritam života bit će postupan, ali neophodan korak prema ozdravljenju.

Neki će možda pokazati kajanje zbog svojih postupaka, ali to neće umanjiti vašu vrijednost ili važnost. Vaša snaga leži u sposobnosti da se izdignete iz ovih teških trenutaka i nastavite dalje, s nadom u bolju budućnost koja će se otvoriti pred vama.

 

VAGA

Vi ste mudri i skladni, predstojeći period donosi vam osjećaj sreće i zadovoljstva kakav do sada možda niste doživjeli. Kao da su zvijezde sklopile savez u vašu korist. Osjećat ćete kako vas sreća obasjava svojim svjetlom, donoseći vam nevjerojatne prilike i uspjehe.

U ovom vremenu, otkrit ćete da se čuda događaju i da su granice vaših mogućnosti šire nego što ste ikada mogli zamisliti. Pokušat ćete se upustiti u poduhvate koji su vam možda prije izgledali neostvarivo… Ali ovog puta ćete osjetiti kako vam se putevi otvaraju bez ikakvih prepreka. Sve će ići glatko, poput tkanja niti sudbine koja je isprepletena s vašom sretnom zvijezdom.

Financijske brige postat će prošlost, jer će novac strujati prema vama kao plod vaše sreće i blagoslova. Ovaj novi tok financijskog obilja promijenit će vaš život na bolje, ostavljajući trag sreće i izobilja u svakom koraku koji poduzmete.

Vaš emotivni život također će procvjetati u skladu s ovim pozitivnim vibracijama. Bit će to vrijeme kada ćete osjetiti duboku povezanost s partnerom i konačno se osjećati voljenima i cijenjenima onako kako zaslužujete. Neke važne situacije i događaji potresat će vaša osjetila, ali ovaj put bit će to pozitivni potresi koji će osloboditi teret prošlosti i omogućiti vam da zračite slobodom i spokojem.

Sve što doživite u ovom periodu bit će poput melodije koja svira u harmoniji s vašim unutarnjim bićem. Počet ćete vjerovati u snagu sreće kao nečeg stvarnog i moćnog, jer vaša sretna zvijezda nastavlja blistati na vašem putu, pružajući vam svjetlost i smjer u vašem životnom putovanju.

S ljubavlju i podrškom, Vaš Astrolog

 

BIK

Nadolazeći period donosi vam blistave trenutke obilja, posebno na području ljubavi. Osjećat ćete se kao da ste zaronili u ocean čarolije, gdje se svaka kapljica svjetlosti prelama u koloritu ljubavi i zadovoljstva. Ova faza donosi vam nevjerojatne mogućnosti za rast i razvoj u vašem emotivnom svijetu, otvarajući vrata prema dubljim razumijevanjima i intimnostima.

U ovoj magičnoj atmosferi, svaki korak koji poduzmete prema vašem partneru bit će poput plesa na cvjetnom polju, gdje se mirisi ljubavi miješaju s melodijom vaših srca. Proći ćete kroz proces oslobađanja od strahova i sumnji koji su možda opterećivali vašu vezu, i konačno ćete pronaći čvrste temelje na kojima će se graditi vaša ljubavna budućnost.

Sada, više nego ikad, imat ćete priliku osjetiti snagu prave, bezuvjetne ljubavi. Uspješno ćete prevladati prepreke i izazove, gradeći mostove razumijevanja i komunikacije koji će vas povezati na dubljem nivou. Vaša veza će procvjetati poput najljepšeg cvijeta u vrtu, svježa i živahna, obasjana svjetlom ljubavi koja će vas zagrliti i zagrijati srca.

Ovi dani će biti vaša prilika da u potpunosti osjetite blagoslove koje donosi istinska ljubav. Vaši osmijesi će postati svjetionici sreće koji će obasjavati svaki vaš korak, donoseći radost ne samo vama već i vašem partneru. Bit će to vrijeme kada ćete željeti zadržati svaki trenutak što duže, kada će sati prolaziti neprimjetno, uvodeći vas u vrtlog ljubavi i harmonije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U ovom razdoblju, prihvatite darove ljubavi s otvorenim srcem i zahvalnošću. Dopustite da vas struje ljubavi nose kroz život, obogaćujući svaki trenutak svježim dahom nježnosti i razumijevanja. Neka ova predivna faza vašeg života bude putokaz ka istinskoj sreći i ljubavi koja će trajati zauvijek.

S ljubavlju i podrškom, Vaš Astrolog