DNEVNI TAROT za 22. April: Bik će odlutati u zemlju “što ako”, Vaga će imati bliski susret, a evo koga će ljubav iznenaditi…

DNEVNI TAROT za 22. April: Bik će odlutati u zemlju “što ako”, Vaga će imati bliski susret, a evo koga će ljubav iznenaditi…

20 travnja, 2024 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak.

Sjajan je dan za sve horoskopske znakove, sudeći po čitanju tarot karata.

Saznajte što vam donosi dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka danas…

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Četvorka pehara

Dnevni tarot: S vremena na vrijeme parovi trebaju učiniti nešto kako bi unijeli malo iskre u svoj romantični život. Danas vas svakodnevna gužva može natjerati da se zapitate je li to sve što se tiče vašeg ljubavnog života.

Ne mora biti tako. Znate što vaš partner voli raditi. Zašto ne biste iznenadili svog voljenog s večernjim izlaskom u restoran ili klub gdje možete promijeniti stvari i zabaviti se?

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Vitez pentakla, obrnuto

Na početku vaše veze bilo je lakše ostati odan, ali vi ste samo ljudi i ponekad se pitate hoćete li ikada doživjeti još jedan trenutak ‘zadnjeg prvog poljupca’ s nekim drugim.

Ideja o stranputici može biti posljednja stvar koju biste zapravo učinili, ali nemojte se osjećati zbunjeno jer vam je um odlutao u zemlju što-ako.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Četvorka mačeva, obrnuta

Vi ste nepresušan izvor energije za ljude u vašem životu, ali čak i zečiću koji daje energiju potrebno je malo vremena da napuni baterije.

Danas, nakon što ste završili sav svoj posao, dopustite si da uživate u teško zarađenom vremenu. Odmor i opuštanje su ono što vam je potrebno, a noć u kojoj nećete raditi ništa je kraj vremena.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Kočija

Što je pravi uspjeh ako se vaša djela ne podudaraju s vašim riječima? Život je dovoljno težak pokušaj prevladavanja normalnih, svakodnevnih izazova.

Zašto komplicirati stvari živeći na način koji nije u skladu s vašim sustavom vjerovanja? Živjeti u svojoj istini nije lako, ali je za tebe toliko vrijedno.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Pustinjak, obrnuta

Jedno je biti sam jer znaš da se trebaš uskladiti sa svojim duhom, ali sasvim je drugačije nego kada su ti prijatelji i obitelj odsutni kada su ti najpotrebniji.

Danas je teško kada se osjećate sami, ali to nije nešto što ste učinili ili niste učinili. Ovi dani su napormi i uskoro će se usporiti.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Presuda, obrnuta

Zaljubljivanje se može činiti kao da ste upali u neočekivanu situaciju u kojoj je izgubljena kontrola i ne znate što vas je snašlo.

Dok ste uhvaćeni u emocionalnoj strci, pokušajte ne donositi ishitrene odluke. Neka se žurba uspori kako biste mogli jasno vidjeti i donositi odluke svojim srcem kada ga ne nosi navala adrenalina zvana ‘ljubav’.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: stranica štapića

Spoj je i pozvani ste da izađete s nekim koga ste upoznali na internetu. Niste sigurni kako će stvari funkcionirati, ali nada je dobar osjećaj, zar ne?

Uživajte u praksi upoznavanja nekoga i ne stavljajte previše očekivanja ispred trenutka. Uživajte u onom što je u to vrijeme.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Čarobnjak, obrnuta

Želja i razgovor će vas uzbuditi o budućnosti, ali osim što se nadate da bi stvari mogle biti drugačije, odlučite da ćete formulirati plan.

Budi namjeran,.. Ne morate obaviti sve što zamislite u jednom danu, ali poznavanje karte do odredišta čini putovanje tamo puno lakšim.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Devet pehara, obrnuta

Oči vas mogu natjerati da mislite da će vaša radost dolaziti iz stvari umjesto iz vašeg unutarnjeg bića. Nije zlato sve što blista i sija.

Novac je potreban da biste imali dobar život kakav želite imati, ali da biste istinski živjeli morate prigrliti unutarnji svijet koji je slobodan od svega i koji je u konačnici vaš pravi dom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Osmica štapića, obrnuta

Jedno je sigurno, današnji dan će vas dovesti do vaših granica. Cijenit ćete sva svoja prethodna životna iskustva dok u praksi provodite svaku lekciju o strpljenju koju ste naučili.

Nevjerojatno je kako lako možete ostati mirni, a da ne izgubite hladnokrvnost pod pritiskom.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Pravda, obrnuta

Krivnja je dobra stvar. Ponekad osoba može pogriješiti, a da nije ni svjesna da je to učinila. Vaša savjest cijelo vrijeme radi kako bi vam pomogla da postanete svjesni utjecaja koji vaši izbori imaju na druge.

Kada taj dosadni unutarnji glas odbije šutjeti nakon što ste nešto učinili, nemojte ga ignorirati. Potražite odgovore kako biste saznali zašto.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Osmica pentakla

Svaki dan je prilika za naučiti nešto novo.

Možda nećete uspjeti prvi ili čak drugi put, ali uz malo vježbe, smjernica i pomoći, bit će vam mnogo lakše svakim danom još malo napredovati.