DNEVNI TAROT za 12. April: Ljubav je u zraku i iskre frcaju posvuda. OVAJ znak će započeti vezu sa osobom sa kojom je mislio da je to nemoguće

DNEVNI TAROT za 12. April: Ljubav je u zraku i iskre frcaju posvuda. OVAJ znak će započeti vezu sa osobom sa kojom je mislio da je to nemoguće

10 travnja, 2024 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki znak zodijaka koji je sastavljen pomoću zvijezda i planeta, numerologije i tarot kartata.

Čini se da tarot horoskop ukazuje da ćemo imati problema.

Pozitivne karte su obrnute, a zatim tarot karte koje predviđaju izazove su u uspravnom položaju.

Istina je da bez obzira što karte glase, mi biramo kako ćemo odgovoriti na izazove s kojima se suočavamo u danu.

Možemo pozitivno pretvoriti u negativno, a oni koji primaju blagoslove mogu ih odbaciti misleći da će jednog dana u budućnosti pronaći nešto bolje.

Nama numerologija daje svjetlo na kraju tunela koji nas podsjeća da je ravnoteža ključ svega s čime se suočavamo, a kada možemo shvatiti kako iskoristiti ekstreme kroz koje nas život nosi, nalazimo mir usred svake oluje.

Saznajte što vam donosi dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: as pehara, obrnuta

Dnevni tarot: Povucite se malo unazad. Jeste li ikada čuli da radite previše? Kao prirodni vođa, želite osvojiti svijet i pomoći svima kojima možete, ali u životu postoje ograničenja.

Dan sa sobom nosi samo 24 sata. Tjedan ima samo 7 dana. Morate posvetiti dio vremena koje vam je dano. Divno je što si takav darovatelj, ali za danas ova tarot karta kaže da trebaš uzeti i za sebe.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Devetka mačeva

Dan počinje kada je vaš um najranjiviji. Vaš mozak može početi izbacivati ​​sve razloge zašto je za vas bolje ostati u krevetu ili zašto je posao teško obavljati.

Dobra je vijest da imate samokontrolu i da možete odlučiti hraniti svoje misli pozitivnim porukama slušanjem podcasta i audioknjiga. Nešto inspirativno na početku vašeg dana pomoći će vam da sve bude na pravom putu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: desetka štapića, obrnuta

Vi ste jedna neovisna osoba kojoj ne smeta sama raditi stvari.

Oduvijek ste bili osoba koja nije trebala druge, a i kad ste trebali, ipak ste pokušavali prvo shvatiti stvari prije nego što tražite pomoć.

Današnja tarot karta vam govori da dopustite ljudima da budu uz vas.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Trojka štapića

Ponekad morate otići negdje drugdje da biste dobili ono što vam je potrebno u životu. Svijet je velik, ali sada s tehnologijom, može se činiti tako malim.

Program koji se nudio u drugom gradu sada bi mogao biti dostupan online. Udaljenost više ne ograničava vaše mogućnosti. Ono čemu se nadate može biti nadohvat ruke.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Desetka pehara

Ljubav je ovdje. Veza koju niste očekivali počinje se razvijati. Prijatelj može pokazivati ​​znakove interesa i iskre frcaju posvuda.

Vas dvoje ste razvili svoj odnos kroz jednostavne interakcije i sada možete vidjeti budućnost, kao par.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Stranica mačeva

Stvari počinju postajati sve više politične, pa kad nešto čitate na internetu, svakako provjerite izvor.

Neke vas informacije mogu pokušati uvjeriti da razmišljate na određeni način, ali ako ste oprezni, možete osjetiti pristranost i izbjeći davanje vrijednosti nečemu što nema smisla.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Kralj štapova

Ti si sebi šef. Iako drugi ljudi mogu imati veću kontrolu na poslu ili imati veći utjecaj, na kraju dana vi ste ti koji određujete što ćete, a što nećete učiniti. Kada imate čvrsta mišljenja u vezi s nekim pitanjem, čvrsto zastupite svoj stav.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Kralj pentakla

U poslu morate biti nemilosrdni. Emocije vam mogu stati na put pri donošenju odluka, stoga je važno da se odmaknete i razmislite logično.

Što je u najboljem interesu vašeg poslovanja? Što se nadate postići u budućnosti? Ne dopustite da vas trenutni osjećaji odvrate od onoga što znate da želite.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: as štapova

Kad posadite sjeme, treba mu vremena da naraste. Možda imate puno ideja na kojima radite, ali samo one koje njegujete manifestiraju se u nešto čarobno i stvarno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Kralj pehara, obrnuta

Pogledaj u svoje srce. Kada razumijete sebe, sposobni ste suosjećati s onima oko sebe na dubljoj razini.

Dobro je razvijati svoje talente i vještine. Dok težite poboljšanju, postajete usklađeniji sa svijetom oko sebe i poteškoćama s kojima se drugi suočavaju.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Hijerofant

Stari načini obavljanja stvari mogu vam biti izvor utjehe. Dio vas drži se prošlosti i vrijeme je da je otpustite.

Promjena nikad nije laka, ali kada prevladate strah od nje, prijelaz vam postaje mnogo lakši.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Petica pehara, obrnuta

Jedan korak naprijed i dva koraka natrag može se činiti kao ples koji ne želite izvesti. Učite kako rasti nakon nedavnog neuspjeha koji niste očekivali. Sada boli, ali ovo će biti dobro za vas.