LJUBAVNI HOROSKOP za 22. August: OVAJ znak zapostavlja partnera i vezu – vrijeme je da promijeni ponašanje, jer će uskoro biti prekasno!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. August: OVAJ znak zapostavlja partnera i vezu – vrijeme je da promijeni ponašanje, jer će uskoro biti prekasno!

21 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas možete prikupiti malo važnih informacija o svom partneru koje će vam pomoći da steknete mišljenje. Partner vam već neko vrijeme šalje zbunjujuće signale. Informacije koje dobijete danas će vam pomoći da shvatite logiku njegovog ponašanja i stoga će utjecati na budući tijek akcije. Budite dovoljno fleksibilni da naučite nove stvari.

 

BIK

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop  Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razumio, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

RAK

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

LAV

Ljubavni horoskop  Tražit ćete komplikacije u svojoj romantičnoj vezi tamo gdje ih nema. Možda se osjećate nesposobnim da vjerujete svom partneru do te mjere da biste mogli početi razmišljati o prekidu veze. Međutim, velike su šanse da se problemi tiču ​​vas, a ne vašeg partnera i trebali biste ih analizirati prije nego što poduzmete bilo kakav korak.

 

DJEVICA

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam danas najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

VAGA

Ljubavni horoskop  Postoji jaka indikacija uplitanja treće strane u vašu romantičnu vezu. Vas ili vašeg partnera možda privlači druga osoba. Jedna od vaših prošlih ljubavi mogla bi ponovno ući u vaš život. Smetnje mogu čak dolaziti od bliskih prijatelja ili roditelja bilo vas ili vašeg partnera. Potrebno je čvrsto stati jedni uz druge protiv svih.

 

ŠKORPIJA

Zlatno pravilo odnosa govori da slušate svoje srce. Neka vaše srce ovaj put upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći suditi o vašem partneru. Stoga ne tražite njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i održavajte svoje samopoštovanje. Bitna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop Živjeli ste vrlo zaposlenim životom i obveze sa svih strana postavljale su vam zahtjeve. Danas će pritisak vjerojatno malo popustiti. Iskoristite ovu priliku da se odmorite i opustite sa svojom obitelji ili partnerom. Utjehu ćete crpiti iz poznatih stvari. Uživajte u mirnoj večeri kod kuće sa svojim partnerom umjesto da izlazite van radi snažnijih užitaka.

 

JARAC

Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop  Svi ste spremni za novi početak u vašoj vezi. Ovo može imati oblik otpuštanja stare veze koja vam je prestala funkcionirati već neko vrijeme. Ili ćete možda odlučiti obnoviti svoje napore i unijeti novu romantiku u svoju postojeću vezu. Puni ste energije i spremni ste svoj ljubavni život podići na višu razinu.

 

RIBE

Novi nalet samopouzdanja obilježava sve što radite danas. Barijere koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnom bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše će komunikacijske vještine doživjeti velike promjene i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih do svog stajališta. Dan je savršen za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.