LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Maj: Ovaj dan obilježit će POČETAK jedne LJUBAVNE PRIČE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Maj: Ovaj dan obilježit će POČETAK jedne LJUBAVNE PRIČE!

22 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Danas će vjerojatno buknuti nesuglasice između vas i vašeg partnera. Problemi mogu biti vrlo mali ili vitalni, ali svi se već neko vrijeme gnoje u vašoj vezi. To je rezultat nedostatka pravilne komunikacije među vama. Trebat će vam ogromno strpljenje da se nosite sa situacijom ako želite spasiti ovu vezu.

 

 

BIK

Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga ne očekujte da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče veza. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požuriti stvari danas neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

 

RAK

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

 

LAV

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

 

DJEVICA

Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike isprobavati nova vrata kad se borite s prvima. Nema kraja željama. Ali shvatite da ako ste samo stabilni u svojoj vezi, moći ćete kanalizirati svoju energiju za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2