Danas počinje VLADAVINA BIKA i traje do 20. Maja – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak

Danas počinje VLADAVINA BIKA i traje do 20. Maja – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak

19 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tijekom prve polovice mjeseca, mogli biste se osjećati malo preplavljenim svojim osjećajima, i to je u redu. To je dio procesa koji vas priprema za izražavanje bezuvjetne ljubavi koju vam može donijeti ovaj mjesec.

Bilo je to zanimljivih nekoliko tjedana za prolazak jer ste morali vježbati više strpljenja nego što je inače bilo potrebno. Naučili ste razliku između impulzivnosti i samo poduzimanja radnji prema onome što želite, ali sada su vam na raspolaganju veće stvari.

Ima puno srca za razvrstavanje. Dajte si vremena da osjetite ono što osjećate radije nego da se gurate naprijed.

Bit će vremena za akciju, ali sada je u redu samo osjećati, čak i ako je to posljednja stvar koju želite učiniti.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Oči širom otvorene čini se kao najbolji način da opišete prvu polovicu mjeseca dok samo uzimate u sebe i promatrate što se događa oko vas.

Ovo nije isto što i čekati ili biti pasivan. Ali je također u redu samo promatrati što drugi rade kada vi ne radite baš ništa.

Također bi moglo biti utjehe u ponovnom vraćanju svojim osjećajima. jer shvatite da je u redu ostati čvrst u svojim uvjerenjima sve dok znate za što se zalažete.

Očekujte neke teške trenutke sredinom mjeseca kada zaokrenete neke uglove u svojim odnosima oko onoga što želite i svoje nesposobnosti da prihvatite manje. Vjerujte procesu čak i ako se čini da se odvija drugačije nego što ste zamislili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ovog mjeseca doći će do omekšavanja svih onih zidova za koje ste mislili da su vam potrebni. Možda ćete se osjećati pomalo kao da se poništavate, ali ovo je korak do toga da možete izgraditi život i ljubav koju želite.

Vrijeme je da to pustite ovog mjeseca, da osjećate, plačete, volite, da jednostavno dopustite svom srcu da se pokaže.

Stvarno ste zakoračili u to što znači istinski voljeti sebe. Što znači da ste spremni dopustiti sebi da volite drugoga na isti način.

Prihvatite svoju mekoću i cijenite da ne postoji ništa što ne biste učinili za ljubav.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ne možemo samo osjetiti ono što želimo, a da ne osjetimo čak i one dijelove koje ne osjećamo. Ponekad se radije bavite samo onim što je ugodno i dobro. Ali onda kada nije, tada se stvarnost sruši i vi se povlačite.

Ako si dopustimo da osjetimo sve onda ne živimo u strahu da ćemo se morati suočiti s onim čega se najviše bojimo. Ljubav nisu samo ruže i sunce, čak i najbolji odnosi traže od nas da osjetimo ono što je s vremena na vrijeme najneugodnije.

Ovo će biti lekcija sljedećih nekoliko tjedana jer će doći do velikih prekretnica u vašim odnosima dok vidite i prihvatite sve što se događa, a ne samo ono što ste prvobitno željeli vidjeti.

Kako se bližimo kraju mjeseca, postoji novi početak s vašim imenom ispisanim posvuda; isplatit će se čekati.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Primamljiva sudbina je čin da učinimo nešto za što duboko u sebi znamo da nije nešto što nam je suđeno. Ili da nije u našem najboljem interesu, ali ipak nastavljamo.

Imajte na umu ovaj tok misli dok hodamo uz rub vodenog i vatrenog znaka ovog mjeseca.

Samo zato što se čini kao nešto s čime biste se mogli izvući, poput afere, ne znači da hoćete ili čak da biste trebali.

Umjesto toga, pokušajte pogledati razlog zašto i bojite li se zapravo imati nešto tako dobro.

Samosabotaža je prava stvar i za vas sljedeći mjesec. To je nešto čega morate biti svjesni i razlog zašto ste u iskušenju putem za koji znate da nije dobar za vas.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Prvo izliječite sebe. Uvijek i na sve načine. Dođite kući ovaj mjesec. Budite sami sa sobom, stavite sebe na prvo mjesto i dopustite sebi da se nosite sa sobom.

To ne znači da će uvijek morati biti tako. Ali dok ne izliječite one dijelove sebe koji vas bole onda ćete nastaviti privlačiti one koji će to učiniti umjesto vas.

To uključuje one idealizirane misli o ljubavi. Nijedan partner nikada neće biti savršen niti će raditi sve ispravne stvari cijelo vrijeme. Ali radi se o nekome tko želi uložiti posao s nama.

Ipak, ako vam je i dalje ugodnije fokusirati se na njih nego na vas, onda se nikada neće raditi o timskom radu. Usporite ovaj mjesec i shvatite sebe, a onda kada započnemo novu sezonu, ljubav će imati više smisla.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2