LJUBAVNI PROLJETNI HOROSKOP: Detaljne ljubavne ASTRO PROGNOZE o LJUBAVNOJ SUDBINI SVAKOG ZNAKA od 20. marta do 21. juna

LJUBAVNI PROLJETNI HOROSKOP: Detaljne ljubavne ASTRO PROGNOZE o LJUBAVNOJ SUDBINI SVAKOG ZNAKA od 20. marta do 21. juna

30 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaš će ljubavni život ovog proljeća biti vrlo šaren, što ne čudi, jer kod vas rijetko kad stvari budu crno-bijele. Ako nekoga pikirate, vjerojatno ćete biti malo suzdržaniji nego inače i možda nećete htjeti otvoreno priznati svoje osjećaje prema njemu, kao što bi to napravili prije nekoliko mjeseci. Ako ulazite u proljeće kao samci, vaš status veze mogao bi se vrlo brzo promijeniti! Vjerojatno ćete upoznati nekoga savršenog za vas u drugom dijelu godine; netko tko će te voljeti takvu kakva jesi. Kako uzbudljivo!

 

BIK

Neki stari plamenovi mogli bi se ponovno pojaviti tražeći drugu priliku, stoga budite vrlo oprezni i razmislite zašto stvari nisu uspjele prvi put; možda su vaše osobnosti i pogledi na život bili previše različiti? Ako ste slobodni, ovo će vam biti sjajno razdoblje i ono u kojem ćete ostati vjerni sebi i ne mijenjati se ni zbog koga! Bez obzira na vaš status veze, ova sezona bit će puna ljubavi, bit ćete okruženi svojim prijateljima i obitelji, a oni će zauzvrat pomoći u podizanju razine samopouzdanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Za vas će proljeće biti sve u vezi ekspanzije, rasta i isprobavanja novih stvari. Načela širenja i rasta također se primjenjuju na vašu grupu prijateljstva i vjerojatno ćete steći mnogo novih prijatelja početkom godine. Ako ste u vezi ili izlazite s nekim, nećete se sramiti otkriti svoje osjećaje svom partneru i pokazati mu pravu sebe. Ako ste u dugoj vezi, stvari mogu postati malo dosadne i ponavljajuće, stoga nemojte oklijevati protresti stvari kako biste održali plamen živim. Ako ste slobodni, pripremite se da dobijete ozbiljnu pažnju, pa čak i upoznate posebnu osobu.

 

RAK

Ovo vam razdoblje može predstavljati neke probleme u vezi, ako se pojave, pokušajte ih riješiti što je prije moguće kako biste ograničili bilo kakve trajne posljedice. Ako ste samac, možete se veseliti susretu s nekim u ovom razdoblju, ali svakako slijedite naš savjet i nemojte prerano vršiti prevelik pritisak na vezu. Prevelik pritisak ima tendenciju da preplaši ljude. Pokušajte ne biti previše zahtjevni i pričekajte da stvari krenu svojim prirodnim tijekom.

 

LAV

Ako ste u vezi, možda će vam rutina malo dosaditi i trebat ćete malo spontanosti. Zašto se ne biste pokušali uklopiti u romantične vikende u prekrasnom okruženju kako biste ponovno zapalili vatru? Što god da se dogodi, nemojte odustati od svoje veze, imate dobru stvar za kojom mnogi drugi žude. Ako ste slobodni, bit ćete puni samopouzdanja tijekom ove sezone i nećete se ustručavati krenuti u grad s prijateljima subotom navečer! Bit ćete spremni pronaći nekoga i nećete biti razočarani na kraju godine.

 

DJEVICA

Ova sezona će se u velikoj mjeri usredotočiti na to da procjenjujete svoje odnose i prelazite sa svih negativnih ili toksičnih; bilo na poslu ili u krugu prijateljstva. Nakon što zaboravite na toksična prijateljstva u svom životu, ostat ćete s bližom i stabilnijom grupom prijateljstva. Ako ste slobodni, zapamtite da ste vrlo slobodoumna osoba, spremna na ljubav, ali čekate da se pojavi prava osoba.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2